AK Parti Kars İl Başkanlığı’ndan deprem bölgesine yardım çağrısı!

AK Parti Kars İl Başkanlığı’ndan deprem bölgesine yardım çağrısı!

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, ülkeyi yasa boğan 10 ilde meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlar için yardım kampanyası başlattıklarını açıkladı.

Tacettin DURMUŞ

Başkan Çalkın, yardımların AK Parti Kars İl Başkanlığında toplanacağını, ardından da deprem bölgelerine gönderileceğini söyledi.

İlçe belediye başkanlığı ile il ve ilçe teşkilatlarının da hazır bulduğu toplantıda gazetecilere açıklamada bulunan AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, “Bugün bütün ülkemiz büyük bir hüznü yaşıyor. Tüm Kars halkı olarak deprem bölgesine yaşayan vatandaşlarımızın ortak acılarını yaşıyoruz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara ise şifalar diliyoruz. Devletimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde tüm kurumlarımız görev başındadır. Bizlerde AK Parti Kars İl ve teşkilatları olarak Genel Merkezimizin de talimatlarıyla acilen ne yapabiliriz diye istişare ettik. Ve bir yardım kampanyası başlattık. Bizler boş duramayız. Kars’taki tüm kurumlarımızda Valiliğimizin koordinasyonunda depremin hemen ardından arama kurtarma çalışmaları için bölgeye uzman ekipler gönderdi. Bizlerde halkımızın yapacağı yardımları parti binamızda depolayıp deprem bölgelerine ulaştıracağız. Kars halkına çağrı yapıyoruz özellikle vatandaşlarımız tarafından kullanılmamış, çadır, battaniye, mont, bot, uyku tulumu, içlik temiz giysi, katalitik soba, konserve, kuru gıda, bebek maması, çocuk bezi, el feneri, power bank, temizlik ve hijyen malzemelerini il binamıza teslim etsinler. Ülkemizin başı sağolsun!” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler