AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayları Genel Merkezde Mülakata çağrıldı

AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayları Genel Merkezde Mülakata çağrıldı

AK Parti’den Kars 28. dönem Milletvekili aday adaylığı başvuruları ve temayül yoklamasının tamamlanmasıyla aday adayı olanlar, AK Parti Genel Merkezinde Mustafa Şen Başkanlığındaki mülakat komisyonuna çağrıldı.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 28. dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti Kars Milletvekili aday adayı olan mevcut Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç dışındaki 27 aday adayı, Ankara'da yapılacak mülakat komisyonuna çağrıldı.

28. Dönem Ak Parti Kars Milletvekili aday adaylarının mülakatını Ankara’da AK Parti Genel merkezinde Mustafa Şen Başkanlığındaki Malatya Milletvekili Fatma Güldemetsarı, Ankara Milletvekili Nazan Gökşin ve Erzurum Milletvekili Mehmet Akif Ağırman’ın yer aldığı 11’nci komisyon üyeleri yapacak.

SON KARAR CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DA

Temayül ve mülakat sonrasında kamuoyu araştırmaları ve incelemelerin ardından aday adayları ile ilgili listede sayı düşürülüp raporlar bir üst kurula sunulacak. İncelemeler ve araştırmalardan sonra Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık ettiği üst komisyon 3 kişilik nihai listeyi belirleyecek.

Karar verilen Liste, 9 Nisan 2023 tarihinde Milletvekili aday listesi olarak Yüksek seçim kuruluna teslim edilecek. 11 Nisan’da da milletvekili aday tanıtım toplantısı yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler