AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum Mazbatasını Aldı

AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum Mazbatasını Aldı

AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum, Kars halkı adına aldığı bu mazbatanın hayırlar getirmesini arzulayarak, Karslılara teşekkür etti.

AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum, AK Parti Kars İl Başkan Vekili Adem Çalkın, ilçe belediye başkanları, parti yönetimi, gençlik ve kadın kolları, merkez ilçe ve diğer teşkilat birimleriyle Kars Adliyesinde bulunan İl Seçim Kuruluna gelerek mazbatasını, İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mehmet Necati Orat’tan aldı. İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mehmet Necati Orat, Uçum’u tebrik ederek Türkiye ve Kars için hayırlı olması dileğinde bulundu.

AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum da, Kars halkı adına aldığı bu mazbatanın hayırlar getirmesini arzulayarak, Karslılara teşekkür etti.

Eşi Hatice Uçum ve partililerle Adliye çıkışında hatıra fotoğrafı çektiren Milletvekili Mehmet Uçum, mazbata töreninin ardından teşkilat mensuplarıyla parti binasında bir araya geldi.

mehmet-ucum-mazbatasini-aldi-(1).jpgmehmet-ucum-mazbatasini-aldi-(2).jpgmehmet-ucum-mazbatasini-aldi-(3).jpgmehmet-ucum-mazbatasini-aldi-(4).jpgmehmet-ucum-mazbatasini-aldi-(5).jpgmehmet-ucum-mazbatasini-aldi-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler