Volkan KARABAĞ / karsmanset.com
Kars’ın Arpaçay, Akyaka ve Susuz ilçelerinde yapılan AK Parti Kasım ayı Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda gündeme ilişkin konular ele alınarak, teşkilat içi istişareler yapıldı. Düzenlenen Toplantılarda İlçe sorunları da ele alınarak çözüm önerileri görüşüldü.
Öte yandan 2016 yılının sona ereceği bu günlerde AK Parti hükümeti tarafından yapılan yatırımlar ele alınarak, 2017 yılında yapılacak olan projeler görüşüldü.
AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın başkanlığında düzenlenen toplantıya Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay ve AK Parti Arpaçay İlçe Başkanı Zeki Elma, Akyaka Belediye Başkanı Muhammet Toptaş ve AK Parti Akyaka İlçe Başkanı Mustafa Bulut, Susuz Belediye Başkanı Murat Uray ve AK Parti Susuz İlçe Başkanı Ayhan Bulut, AK Parti İl Meclis Üyeleri ve Teşkilatı, İlçe Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partililer katıldı.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)