AK Parti Susuz İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Susuz İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
AK Parti Susuz İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda saha çalışmaları, teşkilatın talepleri ve ilçeye yönelik yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.

AK Parti Susuz İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, il ve ilçe teşkilatı üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, İl Başkanı Muammer Sancar, İl Kadın Kolları Başkanı Zelal Sara, İl Genel Meclisi Başkanı Fuat Arslan, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Sarıdağ ve Susuz İlçe Başkanı Akın Yusubuğa katıldı.

Programda Susuz’da yürütülen saha çalışmaları değerlendirilirken, Türkiye’de ve bölgede yaşanan gelişmeler hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Teşkilat üyelerinin görüş ve taleplerinin dinlendiği toplantıda, Susuz için gerçekleştirilebilecek çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Milletvekili Adem Çalkın, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede teşkilatın taleplerini not aldıklarını belirterek programın Susuz ve parti teşkilatı için hayırlı olmasını diledi.

karsmanset1-001.jpg

karsmanset.jpg

Kaynak:Onur Ariç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir