AK Parti’de temayül heyecanı

AK Parti’de temayül heyecanı

Kars’ta 14 Mayıs seçimleri öncesi siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor. Aday adaylığı müracaatları devam ederken AK Parti’de temayül heyecanı da başladı. Temayülde yaklaşık 1000 kişi oy kullanacak.

Volkan KARABAĞ

14 Mayıs tarihinde yapılacak genel seçimlerde yarışan milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yapılacak. AK Parti’de bugün saat 17.00’de sona erecek aday adaylığı müracaatının ardından Cumartesi günü yapılacak temayül yoklamasında il yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları ile mahalle temsilcilerinden oluşan yaklaşık 1000 kişi oy kullanacak.

Ülke genelinde olduğu gibi Kars’ta da temayül yoklaması yapılacak. AK Parti’de temayül yoklamasının 25 Mart Cumartesi günü 10.00-16.00 saatleri arasında İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayında yapılacağını bildirdi.

Temayül yoklamasına yeniden aday adayı olan mevcut Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı ve Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, statü gereği katılmayacak. Genel merkezden görevliler tarafından alınacak olan sandıklar Ankara’da açılacak. Sonuçlara göre de belirlenecek isimler temayül için genel merkeze mülakata çağrılacak. Son kararı ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verecek.

Önceki ve Sonraki Haberler