Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET
Hacı Yusuf Durmuş’un başvurusunu AK Parti Kars İl Başkan Vekili Abdulkadir Sarıdağ ve Yerel Yönetimler Başkanı Ahmet Tüzen aldı.
AK Parti Kars İl Başkan Vekili Abdulkadir Sarıdağ, “Hacı abi değer verdiğimiz, saygı duyduğumuz bir abimiz, büyüğümüzdür. Bugün de Kars Milletvekili aday adayı olarak başvurusunu yaptı. İlk başvurumuz oldu. Memleketimiz ve şehrimiz için hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
Yıllarca emek verdiğini ifade eden AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Hacı Yusuf Durmuş ise “24 Haziran seçimlerinde ‘ben de varım’ dedim. İstifamızı verdik ve başvurumuzu yaptık. Burası yine bizim yuvamızdır. Partimizin bir neferiyim. Bizim için hizmettir, biz de bu hizmetten bir adım daha yukarıya geçelim diye düşündük ve aday olduk. Hemşerilerimin tercihi, taktir Allah’ındır. Allah hayırlısıysa nasip etsin.
Hacı Yusuf Durmuş Kimdir?
İlimizin kanaat önderlerinden 1952 doğumlu merkez Kars nüfusuna kayıtlı, uzun yıllar Et-Balık Kurumunda kamu görevi yürütmüş, siyasi hayatına Refah Partisi çatısı altında başlayarak partilerin çeşitli kademelerinde görevler almış, İl Başkan Yardımcılığı, Belediye Meclis Üyeliği, Yerel Yönetimler Başkanlığı, İl Yönetim Kurulu Üyeliği gibi çeşitli görevlerde bulunarak Kars halkına hizmet vermiştir.
Hacı Yusuf Durmuş evli ve 4 çocuk babasıdır.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)