Akyaka Karahan Köyü'ne Beton Yol Yapılıyor

Akyaka Karahan Köyü'ne Beton Yol Yapılıyor

Kars’ın Akyaka İlçesine bağlı Karahan Köyü'nün yol sorunu çözülüyor...

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın ile birlikte Kars İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden projeleri inceledi.

Kars Valisi Ziya Polat ve Milletvekili Adem Çalkın, Kars’ın Akyaka İlçesine bağlı Karahan Köyü yolunda silindirle sıkıştırılmış beton yöntemiyle yapılan dört kilometrelik yolda incelemelerde bulundu.

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade ederek, çalışanları tebrik etti.

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın ise ; “Köy yollarını asfaltlama çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Karahan Köyü'müzde yol yapım çalışmalarını Kars Valimiz / Belediye Başkan Vekilimiz sayın Ziya Polat ile birlikte yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldık. Yapılan yolun Akyaka'mız, Karahan Köyü'müz için hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. 381 köyümüzün hemen hemen %80'nin grup yollarını bitirdik. Milletimizin hizmetindeyiz, hizmetkarıyız, hizmetinde ve hizmetkarı olmaya bundan sonra da devam edeceğiz. Kars'ımız için durmak yok yola devam” dedi.

11164564.jpg

1g56545.jpg2g64564.jpg3g9879776.jpg4g75656y.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Akyaka Haber