Akyaka’da Çevre Düzenleniyor!

Akyaka’da Çevre Düzenleniyor!

Kars Akyaka Kaymakamı Osman Uğurlu'nun girişimleri neticesinde Kars Orman ve Su İşleri Müdürlüğü tarafından ilçeye 90 bin adet fidan dikimi çalışması başlatıldı.

 Akyaka’da Çevre Düzenleniyor!

AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI

Kars Akyaka Kaymakamı Osman Uğurlu’nun girişimleri neticesinde Kars Orman ve Su İşleri Müdürlüğü tarafından ilçeye 90 bin adet fidan dikimi çalışması başlatıldı. 3 adet mini ekskavatör ile yürütülen çalışma ilçe girişinde bulunan arazide devam ediyor. Kaymakam Osman Uğurlu çalışmaları yakından takip ederek yapılan işlemlerle ilgili çalışanlardan bilgi aldı.

ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Daha önce etrafı açık olan hizmet binası ihate duvarı ile çevrelenerek daha güzel bir hale getirildi. İhata duvarı içerisine bol miktarda ağaç ve çiçek dikildi. Araçları ile Kaymakamlığa gelen vatandaşlar için otopark alanı düzenlendi. Bazı törenlerin burada yapılabilmesi için Atatürk Büstü yapıldı. Ayrıca yakın zamanda kaymakamlık binasının dış cephe mantolama işi ihale edildi. Bu çalışmanın da kısa süre içersinde bitirilmesi planlanmakta. Mantolama çalışması ile binanın daha güzel bir görünüme sahip olmasının yanında, orta ve uzun vadede yakıttan tasarruf elde edilmesi düşünülmekte. kha

Önceki ve Sonraki Haberler