Akyaka'da çiftçi buluşması gerçekleştirildi.

Akyaka'da çiftçi buluşması gerçekleştirildi.

Akyaka Ziraat Odası ve İş Bankası Kars Şube Müdürlüğü ortaklığında çiftçi buluşması gerçekleştirildi.

Buluşmada üreticinin faydasına olan Finansal hizmetler ve Ziraat Odası ile yapılan anlaşma tanıtıldı.

Ayrıca Tarım ve Hayvancılık ile ilgili teknik bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda Ziraat Odası Başkanı Engin YILDIRIM' Miras Hukuku nedeniyle Çiftçi Kayıt Sistemine kayıt edilemeyen arazileri kayda aldıklarını ayrıca bununla ilgili Tarım Bakanlığından mevzutta kolaylık istediklerini ve yakında bu konuda müjde beklediklerini söyledi.

Programa Ziraat Odası yönetimi ve İlçedeki üreticilerin yoğun katılımı yanı sıra T. İş Bankası Bölge Müdür Yrd. Bülent Polat, Kars Şube Müdürü Barış Onur Ayalp, Tarım Bankacılığı Pazarlama Bölümünden II. Müdür Mustafa Alper Devran, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümünden Doç. Dr. Sadrettin Yüksel (Tarım Saha Yetkilileri : Fatih Sansar, Celal Yıldırım, Mustafa Burak Öztürk) katıldılar.

Hediye ve ikramların sunulması ile sona eren program sonrası söz alan Başkan Yıldırım üreticiler ve faaliyet ortağı İş Bankası yetkilerine teşekkür etti.

Başkan Yıldırım ayrıca bundan sonra bu tarz bilgilendirici ve katkı sağlayan toplantıların süreceğini belirtti.

ss-025.jpgs1-007.jpgs2-008.jpgs3-006.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler
Akyaka Haber