Akyaka’da eğitim heyecanı

Akyaka’da eğitim heyecanı

2014-2015 eğitim- öğretim dönemi Akyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan organizasyonla şenlik havasında başladı.

Akyaka’da eğitim heyecanı

2014-2015 eğitim- öğretim dönemi Akyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan organizasyonla şenlik havasında başladı.

Motivasyon eğitimini tamamlayan birinci öğrencilerine 8. Sınıf öğrencileri tarafından okula hoş geldiniz diyerek çiçek takdim edildi. Düzenlene programa Belediye Başkanı Muhammet Toptaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uçar, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Malmüdürü,İlçe Tapusicil Müdürü, İlçe Müftüsü, İlçe Nüfus Müdürü ile merkezde bulunan okul müdürleri katıldı.

Günün anlamını belirten konuşmayı Milli Eğitim Müdürü Metin Özgen yaptı. Özgen, “Eğitim öğretimin sağlam temeller üzerinde kurulmasında ve kişilerin ileriki yaşlardaki başarılarında ilköğretimin önemi bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Çağımızda bilgi hem çok çeşitlendi hem de ulaşılması çok kolay hale geldi. Hızla gelişen ve değişen bir dünyada yaşıyoruz.Teknoloji ve iletişim gelişmelerini olumlu değerlendirip ,olumsuzluklarından uzak kalabilmek iyi bir eğitimle sağlanır. Gelecek eğitimle biçimlenecektir. İşte bugün hep birlikte öğrencilerimize eğitim kapılarını açıyoruz. Bizler onları kucaklarken, değerli velilerimizi de yanımızda görmek istiyoruz. Öğrencilerimizin başarısında maddi ve manevi desteğiniz onları motive edecek ve başarılarını yükseltecektir. Sevgili Öğrenciler; Sizler okulumuzda kişiliği gelişmiş, ilke ve hedefleri olan, çağdaş,bilgili küçüklerini seven ve koruyan,büyüklerine karşı saygılı gençler olarak yetişiyorsunuz.Sizlerin başarısı sadece Türkiye Cumhuriyeti’nin değil dünyanın da başarısı olacaktır. Eğitim ve öğretim sizinde bu gelecekte yer almanızı sağlayacaktır. Öğrenimin sadece okulda bitmediğini ömür boyu sürdüğünü aklınızda tutarak eğitim ve öğrenimin her fırsatını değerlendirmelisiniz, bu bilinçle yeni öğretim yılının öğrencilerimize başarı, sevgi, mutluluk dolu günler getirmesini diliyorum.” dedi.

Yapılan konuşma öğrencilerin şiirlerini okumasının ardından, 2. Sınıf öğrencilerinin Kafkas  gösterisi ile devam etti. Akyakalı Aşık Emrah Neroğlu’nun davetlilere müzik ziyafeti sunmasının ardından program sona erdi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler