Akyaka'da İstifa Depremi CHP'ye Yaradı!

Akyaka'da İstifa Depremi CHP'ye Yaradı!

AK Parti'nin geçtiğimiz hafta ilçe belediye başkan adaylarını açıklanmasının hemen ardından, Kars'ın Akyaka ilçesinde AK Parti'den istifa eden 22 kişi, CHP'ye katılarak CHP rozeti taktı.

Akyaka'da İstifa Depremi CHP'ye Yaradı!

AK Parti’nin geçtiğimiz hafta ilçe belediye başkan adaylarını açıklanmasının hemen ardından, Kars’ın Akyaka ilçesinde AK Parti’den istifa eden 22 kişi, CHP’ye katılarak CHP rozeti taktı.

AK Parti’den istifa ederek CHP’ye geçenler arasında daha önce AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan ve şu anda da CHP’den Akyaka Belediye Başkan Adayı olan Muhammet Toptaş, hali hazırda AK Parti İl Genel Meclis Üyesi olan Fuat Aslan, Akyaka İlçe Başkan Yardımcısı İhsan Çiçek, 4 yönetici, 4 belediye meclis üyesi ve belediye meclis adaya adayı bulunuyor.

CHP’ye katılan AK Partililer, CHP Kars İl Başkanlığına gelerek resmen CHP’li oldu. CHP’ye katılanlara, CHP Kars İl Başkanı Mustafa Aras tarafından CHP rozeti takıldı.

Akyaka’da ve Kars’ta Kars Belediye Başkan adayı Naif Alibeyoğlu’na da tam destek vereceklerini açıklayan Akyakalılar, bundan böyle dede – baba partisi olan CHP’de olmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını söylediler.

30 MART, DEMOKRASİ VE HUKUK SEÇİMİ OLACAK

Akyakalı eski AK Partili yeni CHP’lileri il başkanlığında kabul eden Mustafa Aras, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere çok kısa bir zaman kaldığını hatırlattı.

Bu seçimlerin sadece bir belediye başkanı veya meclis üyesi seçimleri olmadığını aynı zamanda da bir demokrasi seçimi olduğunu da belirten Aras; “30 Mart’ta Ülke genelinde bir demokrasi seçimi yaşayacağız. Olmazsa olmazımız da bir hukuk seçimi olacak. Bu nedenle bu seçim ilimiz ve ülkemiz için de son derece önemlidir. CHP, bu ülkenin kurucu partisidir ve 90 yıllık bir dev çınardır. Akyakalı arkadaşlarımın AK Parti’den istifa ederek CHP’ye geçmeleri partimize güç verdiği gibi son derecede bizleri mutlu etmiştir. İl ve ilçe örgütümüz ile Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu adına arkadaşlarımıza ‘aramıza hoş geldiniz’ diyor ve teşekkür ediyorum.” Dedi.  

 

TOPTAŞ, “KAZANIP YANINIZA GELECEĞİZ”

AK Parti Akyaka Belediye Başkan Aday adayı olmasının ardından partisinden istifa ederek CHP’ye geçerek CHP’den Akyaka Belediye Başkan Adayı olan Muhammet Toptaş da gazetecilere yaptığı açıklamada, 20 yıl boyunca Akyaka da belediye başkanlığı yapmış olan mevcut adayın Akyaka’yı Kars’ın bir köyü haline getirdiğini iddia etti.

30 Mart’ın ardından Akyaka’da CHP olarak başkanlığı alıp CHP İl Başkanlığı’na geleceklerimi de ileri süren Toptaş,”1 Nisan sabahı kazanıp yanınıza geleceğimize söz veriyoruz. Akyaka’nın değerli seçmenleri ve halkıyla ezici bir çoğunlukla kazanacağız. Ben Akyakalı hemşerilerime 20 yıl Akyaka’da belediye başkanlığı yapmış bir insan gitmiş Ankara’da 4 yıl gezmiş, tozmuş ve yaşamıştır. Bugün ise gelmiş belediye başkan adayı olmuş. 20 yıl boyunca da Akyaka Kars’ın çoğu köyünden geri kalmıştır. Bu durumu her kesin dikkatlerine sunuyorum. 20 yıl Akyaka’da belediye başkanlığı yapmış bir adayın ilçesi bir köy haline gelmiştir.” Dedi.

 

DEDE  - BABA PARTİMİZE GEÇTİK

Partisinden istifa ederek CHP’ye geçen AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Fuat Arslan da yerel seçimlerde Akyaka ile birlikte il genelinde CHP Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu’na tam destek vereceğini açıkladı.

Akyakalı ve seçilmiş bir insan olarak CHP’ye geçmiş olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu da dile getiren Aslan, “Büyüklerimiz inde dediği gibi dede- baba partimiz olan CHP’ye geçtik. Bizler hep birlikte doğru yeri bulduk ve Allah yolumuzu açık etsin. İnşallah Akyaka’da hem belediyeyi, hem de il genel meclis üyeliğini kazanacağız. Böylece CHP’nin gücünü ortaya koyacağız. Akyakalı olarak Kars’ta Belediye Başkan Adayımız Naif Alibeyoğlu’na da tam destek vereceğiz. Allah CHP’nin yolunu açık etsin.” Diye konuştu. Tacettin Durmuş

3.20140206165049..gif4.20140206165120..gif5.20140206165128..gif6.20140206165137..gif

Önceki ve Sonraki Haberler
Akyaka Haber