Akyaka'da MHP İlçe Binası Açıldı!

Akyaka'da MHP İlçe Binası Açıldı!

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Kars Akyaka ilçe binası görkemli bir açılışla hizmete sunuldu. Kars'tan araç konvoyuyla ilçeye hareket MHP İl Teşkilatı ilçeden de yoğun bir araç katılımıyla oluşturulan konvoyla önce ilçe turu attı ardından da açılışa

Akyaka'da MHP İlçe Binası Açıldı!  


Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Kars Akyaka ilçe binası görkemli bir açılışla hizmete sunuldu. Kars’tan araç konvoyuyla ilçeye hareket MHP İl Teşkilatı ilçeden de yoğun bir araç katılımıyla oluşturulan konvoyla önce ilçe turu attı ardından da açılışa geçildi.

MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, MHP MYK üyesi Muharrem Yıldız, Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel, parti ve ocak yönetiminin katıldığı açılış törenine çok sayıda Akyakalı iştirak etti. Coşkulu geçen açılışta kurban kesildi, dualar edildi ve yerel seçimlerin önemine vurgu yapıldı.

AKYAKA’NIN SORUNU BİZİM SORUNUMUZDUR

MHP Akyaka İlçe Başkanı Cemil Aras’ın açılış konuşmasından sonra MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan söz aldı. Özcan, “Bugün çok önemli bir günde Akyaka’da, Akyaka’ya yakışır bir ilçe binasının açılışına katılmak için buradayız. Açılışımıza hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bizlerde bugün burada bu binayı Akyakalıların hizmetine açmaktan son derece mutluluk duyuyoruz. İnşallah yakın zamanda ülkü ocaklarımızda burada konuşlanacaktır. Böylelikle burada ülkü ocaklarının bayrağını yaklaşmakta olan yerel seçimlerde inşallah dalgalandıracağız. Akyaka’nın şu anda bir dizi sorunu ve bugün bunlara değinmeyeceğiz bu sorunları Akyakalıların hepsi biliyor. İnşallah yaklaşmakta olan yerel seçimlerde Akyaka’dan sonuç alarak Akyaka’yı layık olduğu yere götüreceğiz. Bu konudaki azim ve gayretlerimiz devam edecektir. Akyaka’nın sorunu bizim sorunumuzdur. Bu sorunları kucaklamak ve çözüme kavuşturmakta bizim işimizdir diyoruz.” şeklinde konuştu.

ATALARIMIZ BU TORAKLARDA ONUR SAVAŞI VERMİŞLERDİR

MHP MYK üyesi Muharrem Yıldız da, böylesine anlamlı bir gün olan 30 Ağustos’ta bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bugün anlamlı bir gün çünkü aynı zamanda da Cumaya denk geldi. Bunun içinde hepinizin hep 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum hem de Cumanızı kutluyorum. Kıldığınız namazları, ettiğiniz duaları Allah kabul etsin inşallah. Bugün önemli bir gün çünkü bugün 30 Ağustos Zafer bayramı. Türk’ün Anadolu’ya mührünü vurduğu ve Anadolu’ya düşman işgallerinin kapılarının kapatıldığı bir gündür. Bugün bulunduğumuz bu coğrafya hakikaten çok önemlidir. Çünkü üzerinde bulunduğumuz topraklar 1071’de Malazgirt’te Anadolu’ya ilk giriş kapısıdır. Dedelerimiz burada Anadolu’nun Türkleşmesiyle alakalı kapıların açılmasına öncülük etmişlerdir. Bu coğrafyada yaşayanların gazilerin, şehitlerin büyük emekleri vardır. Her karışında şehitlerimizin ve gazilerimizin kanları vardır. Sarıkamış’tan başlayıp 1918’de Ermenilere ve Gürcülere karşı verdiğimiz savaşlarda bu topraklarda Osmanlı’nın olmadığı, o zaman Azerbaycan devletinin olmadığı dönemlerde Ağbaba’da, İravan’da, Gürcistan’da dedelerimiz yine toprağı, vatanı ve inançları uğruna toprakları terk etmeden onur savaşı vermişlerdir.” dedi.

5 YILDA 3 MİLON TL YATIRIM SÖZÜ

Yıldız daha sonra, “İl ve ilçe başkanımızın daveti üzerine buraya kadar gelen, bu açılışa katılan herkese teşekkür ediyorum. Partimizin yaklaşmakta olan yerel seçimlerde belediye alma iddiasına katkı sunduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Akyaka’nın bir şansı ve çok da şanssızlıkları var. Bu zamana kadar belki Akyaka çok şanssızdı ama Akyaka artık bu saatten sonra şanslı. Akyaka’nın MHP’nin 2 tane MYK üyesi var. Akyaka’nın il başkanı da Akyakalı. Yeni MHP’nin üst düzel yöneticilerine baktığınız zaman Akyakalı. Bir iddiamız var ve Akyakalı olduğumuzdan dolayı şanslıyız. Ve Akyaka’ya sözümüz var. Biz bu toprağın çocuklarıyız, burada doğduk ve burada büyüdük. Ecdatlarımıza, mezarda yatanlara karşı sorumluluklarımız var ve bizler bunları yerine getirmek istiyoruz. Onun için söz verdik ki Akyaka’ya yakışır bir Akyaka. Hatta Akyaka’yı Türkiye’nin örnek ilçesi yapma iddiamız var. Bu iddiamızı bizler ortaya koyduk. Hatta ben iddia ediyorum ve sözünü veriyorum ki Akyaka’ya 5 yıl içerisinde 3 milyon TL yatırım getireceğiz. Yeter ki Akyaka kendi adayını bulsun. Bizler ‘Hangi aday?’ demiyoruz. ‘Akyaka kazanan adayını bulsun’ diyoruz. ‘Biz Akyaka’da şu adayla kazanabiliriz’ desin. Tem isteğimiz MHP’den aday olmasıdır. Hangi aday değil sizin istediğiniz aday olsun istiyoruz. İnanın ki Akyaka’yı Türkiye’nin örnek ilçesi yapacağız. İddiamızın bizler arkasındayız sadece Akyakalılar buna inanmalı ve güvenmeli.” diye konuştu.

AKYAKA’DA BELEDİYEYİ MUTLAKA ALACAĞIZ

Yıldız konuşmasına şöyle devam etti:

“Akyaka’da yeni göreve başlayan ilçe başkanı ve yönetimine söylüyorum ki, Akyaka’yı kucaklamalısınız, kapı kapı dolaşmalısınız. Sizden önce ve daha önce de gönülleri, kalpleri bir şekilde kırılmış olanlar vardır onlara mutlaka gidiniz. Kapıları gerekirse birkaç defa giderek, kapılarını çalarak gönüllerini almalısınız. Çünkü aramızda nifak tohumları var. Bakın ihanet diyoruz. PKK Terör örgütünün ne kadar bölücü olduğunu söylüyoruz. Ama inanın ki içimizde, kendi aramızdaki gerek mezhepçilik bazda, etnik bazda, fitne-fesat bazda bölücülerde var. Bunlar PKK terör örgütü kadar tehlikeli ve bölücüdür. İçimizdeki bölücüler PKK’dan bile tehlikelidir. Buna inanın. Onun için fitneden ve fesattan uzak durmamı lazım. Bir görev değişikliği olmuştur, yeni arkadaşlarımız gelmiştir, görevlerini de mutlaka yerine getireceklerdir. Eğer getiremezlerse il başkanımız ve bizler varız. Bakın arkalarında durmuyoruz, sırtlarındayız, enselerindeyiz. Nefes almalarına fırsat yok çünkü biz Akyakalıyız. Kimse keyfi hareket edemez. Akyakalılara, Akyaka’daki insanları kırmaya, üzmeye, ayırmaya, öteye-möteye bölme şansı yoktur. Çünkü biz buna müsaade etmeyiz. MHP bütün Akyaka’yı kucaklayacak ve burada mutlaka Belediyeyi alacağız. Böylesine önemli bir iddiamız var. Bu iddiamıza Akyakalıların da inanmasını istiyoruz.”

BİR AN ÖNCE MHP’YE ADAYLIK İÇİN SIRAYA GEÇİN

Akyaka’da aday adaylarına da çağrıda bulunan Yıldız şöyle konuştu:

“Akyaka’da aday adaylığı düşünenler var. Bunları duyuyoruz, kulaklarımıza geliyor. İktidar partisinden sıraya geçmeye çalışıyorlarmış. Şimdi Allah rızası için elinizi bir vicdanınıza koyun. Kars’ta Belediye başkanlığı iki dönemdir AK Parti’de. Hepiniz Karslısınız ve hemen hemen hergün Kars’a gidiyorsunuz. AK Parti iktidar olmasına rağmen Kars’taki hizmetleri beğeniyor musunuz? Taş üstüne taş mı koymuşlar? Eski Kars’la yeni Kars’ı görüyorsunuz. Mahallelerde caddelerde dolaşamıyoruz. Demek ki iktidarla olmuyormuş. Sadece ‘İktidar gücü var bunlarda bize hizmet getirirler’ dememek lazım. Eğer gelseydi Kars AKP’nin elindeydi ve Kars’a gelirdi. İktidar partisine rağmen AKP’ye aday adaylığı için sıraya girenlere şunu söylüyorum ki, bir an önce MHP’ye adaylık için sıraya geçin. Çünkü biz Akyaka’da hangi belediye başkanımız olursa olsun onu biz Türkiye’de örnek Belediye başkanı yapacağız. Projeleri hazırlatmaya başlamışız. Sokak çalışmalarını, imar çalışmalarını başlatmışız. Hatta burası sınır bölgesi olmasından dolayı buralara konaklama tesisleri de getireceğiz. Akyaka ile ilgili iddialarımız hakikatken önemlidir. Çünkü ben burada mezarda yatan anneme, babama ve dedelerime sorumluluğumu yerine getirmek istiyorum. Çünkü biz bu topraklardan çıkmışız. Bugün açılışını yaptığımız bu ilçe binamız öncelikli olarak Akyaka’ya hayırlı ve uğurlu olsun. Herkesi birlik ve beraberlik içinde kucaklamaya Allah nasip etsin. Gün gelsin bir gün de bizler inşallah Akyaka’da belediye binası önünde konuşalım. Hepinizi en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.” kha

Önceki ve Sonraki Haberler