Akyaka’da Öğretmenler Günü kutlaması

Akyaka’da Öğretmenler Günü kutlaması

24 Kasım öğretmenler Günü nedeniyle Kars'ın Akyaka İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Özgen'in organizasyonunda öğretmenlere unutamayacakları bir gün yaşatıldı.

Akyaka’da Öğretmenler Günü kutlaması

24 Kasım öğretmenler Günü nedeniyle Kars’ın Akyaka İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Özgen’in organizasyonunda öğretmenlere unutamayacakları bir gün yaşatıldı.

Akyaka Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu yemekhanesinde düzenlenen organizasyonda öğretmenlere önce yemek ikram edildi. Yemeğin ardından programın onur konuğu olarak katılan Kars Vali yardımcısı Akif Pektaş, Akyaka Kaymakamı İbrahim Cengiz ve Akyaka Belediye Başkanı Muhammet Toptaş öğretmenlerin özel gününü kutladılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uçar’ın açılış konuşmasının ardından Akyaka Kaymakamı İbrahim Cengiz yaptığı konuşmada öğretmenlik mesleğinin kutsallığından bahsederek insan yetiştirmenin önemine değindi.

Kars Vali Yardımcısı Akif Pektaş da yapmış olduğu kısa konuşmasında bir öğretmene öğrencisinin verilebileceği en güzel hediyenin hayatta başarılı olunmuş iyi bir kariyer sahibi, insani değerleri yüksek bir birey olarak yetişmekten geçtiğini belirtti.

Konuşmaların ardından Akyaka da görev yapan öğretmenlerden oluşan koro tarafından türküler söylendi. Kafkas folklor ekibin sunduğu gösteriler öğretmenlerin büyük beğenisini kazandı. Öğretmenler  tarafından hazırlanan slayt gösterisi salonda duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uçar ve Şube Müdürü Metin Özgen’in öğretmenlere karanfil dağıtımı ile devam eden eğlence programında Kafkas Üniversitesi Konservatuar öğrencilerinin muhteşem türkülerin ardından son buldu.

24 Kasım günü Atatürk anıtına çelenk konulmasının ardından adaylığı kalkmış öğretmenler tarafından yemin törenini yapıldı. Yapılan yemin töreninin ardından öğretmenler ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü idarecileri toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler. kha

Önceki ve Sonraki Haberler
Akyaka Haber