Akyaka’da Ülkü Ocağı Açıldı

Akyaka’da Ülkü Ocağı Açıldı

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Güngör Kars’ın Akyaka İlçesinde Ülkü Ocağı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanlığı’nın aylar süren çalışmaları neticesinde Akyaka’ya Ülkü Ocağı açılarak Ocak Başkanlığına Ali İhsan Apaydın atandı.

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Oğuz Güngör’ün bizzat katılımıyla büyük bir kalabalık, Kuran-ı Kerim ve dualar eşliğinde Akyaka’ya yakışır bir ocak açılışı yapıldı. Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Oğuz Güngör açılışta yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; “Sayın MHP Akyaka ilçe Başkanım Ülkü Ocaklarımızın saygı değer ilçe Başkanları, Değerli dava arkadaşlarım, ağabeylerim, kardeşlerim Akyaka Ülkü Ocaklarımızın açılışına hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Kıymetli Ülküdaşlarım hepinizin bildiği üzere Akyaka ilçemizde uzun yıllardır Ülkü Ocaklarının varlığı yoktu geçmiş dönemde açıldı fakat bir takım sıkıntılardan dolayı sürdürüleyemerek kapandı. Bugün burada Akyaka’da bir şahlanışın bir var oluşun temelini atıyoruz Cenabı Allah’ın izni ile ocağımızın ateşi yanacak dumanı tütecektir artık. Değerli dava arkadaşlarım Ülkü Ocaklarının misyonu görevi yani amacı Türk tarihini iyi bilen Türkiye’nin iç ve dış meselelerine hakim, dünyadaki gelişmeleri takip edebilen kendi alanlarında uzman Türklük grur ve şuuru İslam Ahlak ve Fazileti ile donanmış dürüst kişilikli yani karakterli nesiller yetiştirmelidir. Ve davamızı insanlara anlatmak ve yaymaktır. Bunların dışında Ülkü ocaklarının herhangi bir iş ve icraatı olamaz. Ülkü ocaklarının temelinde kan vardır en son şehidimiz Fırat Çakıroğlu’nun uğruna şahadet şerbeti içtiği bu mukaddes davanın Yükü çelimsiz omuzlarda ve şahsiyetsiz adamlarla taşınamaz.”

Akyaka Ülkü Ocağı Başkanı Ali İhsan Apaydın ise açılışta yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; “Yüce Allah’a hamdolsun ki, bu kutlu görev bizlere nasip oldu.Siz değerli Akyakalılardan ricam, istirhamım o ki; ocağımıza, ocak yönetimimize her anlamda sahip çıkmanızdır.Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz beyefendiye ve Kars Ülkü Ocakalrı Oğuz GÜNGÖR beuefendiye teşekkürlerimi bir borç bilirim Allah Bu çıktığımız kutlu davada bizi ve Ülkücü Hareketi Utandırmasın hepinize katılım sağladığınız için teşekkür ederim.”

Bayrak ve Kur’an-ı Kerim eşliğinde Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Oğuz Güngör, Ali İhsan Apaydun’ı Akyaka Ülkü Ocağı Başkanlığı görevine atadı.

akyaka’da-ulku-ocagi-acildi-(1).jpgakyaka’da-ulku-ocagi-acildi-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler
Akyaka Haber