Akyaka’da Yıl Sonu Sergisi!

Akyaka’da Yıl Sonu Sergisi!

Akyaka Halk Eğitim Merkezi 2015-2016 Eğitim Yılı Sene Sonu Sergisi Açıldı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Akyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün 2015-2016 yılı sene sonu sergi açılışı Akyaka Kaymakamı İbrahim Cengiz’in katılımlarıyla Akyaka İmam Hatip Ortaokulunda yapıldı.

Akyaka Halk Eğitim Merkezi 2015-2016 eğitim yılı sene sonu sergisi ile kursiyerlerin el emeği, göz nuru dökerek ortaya çıkardığı eserler, yılsonu etkinliklerinde görücüye çıktı.

Açılışa Akyaka Kaymakamı İbrahim Cengiz’in yanı sıra Belediye Başkanı Vekili, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Ziyaretçiler sergiyi gezerek, ilgililerden sergilenen eserler hakkında bilgiler aldılar.  Okuma yazma ve bilgisayar kursları ile ilgili hazırlanan broşürler sergiye gelenlere dağıtılarak kurslar hakkında bilgi edinmeleri sağlandı. Halk eğitim merkezinin org, gitar ve piyano kursiyerlerinin minik konseri ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

Kaymakam Cengiz, sergideki ürünleri tek tek inceleyerek emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

akyaka’da-yil-sonu-sergisi!-(1).jpgakyaka’da-yil-sonu-sergisi!-(2).jpgakyaka’da-yil-sonu-sergisi!-(3).jpgakyaka’da-yil-sonu-sergisi!-(4).jpgakyaka’da-yil-sonu-sergisi!-(5).jpgakyaka’da-yil-sonu-sergisi!-(6).jpgakyaka’da-yil-sonu-sergisi!-(7).jpgakyaka’da-yil-sonu-sergisi!-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler