Akyaka’dan Haber Turu

Akyaka’dan Haber Turu

YENİ YAPILACAK OKUL İNŞAATLARINA YERİNDE TESPİT

Akyaka’dan Haber Turu

YENİ YAPILACAK OKUL İNŞAATLARINA YERİNDE TESPİT

Kars Akyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uçar ve Şube Müdürü Metin Özgen ile beraber 2014 yılında eğitim öğretime başlayacak olan Üçpınar Şehit Atilla Uluğ ilkokulu ve Demirkent 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu yapım inşaat çalışmalarını yerinde incelediler. Müteahhit firma yetkilisi ve okul müdürlerinden inşaat ile ilgili bilgiler alan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uçar ve Şube Müdürü Metin Özgen okulları ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle sohbet ettiler. Demirkent 75. Yıl Cumhuriyet ortaokulunda beden eğitimi dersinde bulunan öğrencilerle voleybol oynayan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uçar, daha sonra İMKB Akyaka Anadolu Lisesi Müdürlüğünü ziyaret ederek okulun teknik sıkıntılarını tespit eden İl Milli Eğitim Müdürlüğü teknik personellerinden bilgiler aldı.

AKYAKA’NIN ÇOCUKLARI ATLETİZMDE BAŞARIYA KOŞTU

Gençlik Spor Kars İl Müdürlüğüne bağlı Sporcu Eğitim Merkezlerine yetenekli öğrencilerin tespiti amacıyla Kars İl ve İlçelerinin katlımı ile  İl Merkezinde yapılan eleme yarışmalarında Atletizm dalında yapılan yarışmalarda dereceler alındı. Kars İl Merkez ve ilçeler arasında ; 2002 doğumlu erkek atletlerde 1’inci Barış Özbek, 5’inci Batuhan Polat, 7’nci Eyüphan Polat, 2002 doğumlu kız atletlerde 1’inci Handan Kösen,4’üncü Zerda Erdağı, 2003 doğumlu Erkek atletlerde 1’inci Alişan Öztürk, 2003 doğumlu kız atletlerde 4’üncü Eylem Çapık, 8’inci Ayşenur Balcı dereceye girerek genel klasmanda Akyaka ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğrencileri ilde büyük başarı sağladılar.

Dereceye giren öğrencileri tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uçar başarılarından dolayı Akyaka İlçesinde görev yapan Beden Eğitimi Öğretmenleri tebrik etti. kha

Önceki ve Sonraki Haberler
Akyaka Haber