Akyazı’dan Susuz’a Uzanan Dostluk Eli!

Akyazı’dan Susuz’a Uzanan Dostluk Eli!

Sakarya Üniversitesi Akyazı Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve idarecileri hediye paketleri hazırlayarak Kars’ın Susuz ilçesi Çığrıklı Köyü İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilere dostluk elini uzattılar.

Sakarya Üniversitesi Akyazı Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve idarecileri Susuz Kaymakamlığı ile irtibata geçerek hazırladıkları hediye paketlerini öğrencilere iletme düşüncelerini paylaştılar.

Giyecek ve kırtasiye malzemelerinden oluşan hediye paketleri, Susuz ilçesi Çığrıklı köyü İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilerin tamamına teslim edildi.

Toplumsal duyarlılığın ve dostluğun güzel bir örneğini sergileyen Sakarya Üniversitesi Akyazı Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve idarecileri tarafından Susuz ilçesi Çığrıklı Köyü İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilere gönderilen hediye paketlerinin teslim edildiği programa  İlçe Kaymakamı Yusuf İzci, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ercan Onarıcılar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Yahşi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bayram Canlı ve Bülent Zengi ile Çığrıklı Köyü Muhtarı Mahmut Uztemur katıldı.

Yurdumuzun en uzak ilinden uzanan dostluk elinden hediyelerini alan öğrencilerin yaşadıkları mutluluğun yüzlerine yansıdığı program sırasında Susuz İlçe Kaymakamı Yusuf İzci “ Bu anlamlı davranışlarından dolayı Akyazı Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve idarecilerine ilçemiz adına teşekkür ederiz”. Diyerek öğrenciler ve Susuz ilçesi halkının düşüncelerine tercüman oldu.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler
Susuzhaber