Alibeyoğlu resmi başvurusunu yaptı

Alibeyoğlu resmi başvurusunu yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Kars Milletvekili Aday Adayı Naif Alibeyoğlu, milletvekilliği için resmi başvurusunu bugün Ankara’da yaptı.

Aylar öncesinden aday adaylığını açıklayarak Kars halkına duyuran Alibeyoğlu, yüzlerce projesini de vatandaşlarla paylaştı.

Kars merkez başta olmak üzere ilçelerde ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelen milletvekili aday adayı Naif Alibeyoğlu yüze yakın projesini tek tek anlatarak seçmenlerinden Kars’ın geleceği için destek istedi.

Kars Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğü 10 yıl boyunca Kars’a yüzlerce hizmeti getirip, ülke gündeminde adından bahsettiren Alibeyoğlu, milletvekili olacağı takdirde Kars’ın kaybettiği yılları yeniden Kars’a kazandırmayı hedeflediğini belirtti.

Başta Türkiye’nin olmak üzere Kars’ın kaybedecek bir beş yılının daha olmadığını kaydeden Alibeyoğlu, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanmasıyla birlikte parlamento da kalkınmanın önünü açacak bir mekanizmanın parçası olarak, Kars’a yapılacak yatırımların önünü açacağını söyledi.

6410439a9649e.jpg641043a70fc60.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler