Alisofu köyünün başarılı öğrencileri ödüllendirildi

Alisofu köyünün başarılı öğrencileri ödüllendirildi

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, 2021-2022 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla tören düzenlendi.

Sarıkamış ilçe merkezi ve köylerde eğitim gören yaklaşık 13 bin öğrenci tatile giriyor.

Alisofu Köyü İlk ve Orta Okulunda düzenlenen törene, Kaymakam Doğan Kemelek, Belediye Başkanı Harun Hayali, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Aytaç Çetinkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Kızılok, daire amirleri, öğretmen ve öğrencilerle vatandaşlar katıldı.

Her sene eğitim öğretim sezonunun tamamlanmasıyla “Geleneksel Fevzi Çamlı Başarı Ödülleri” programı düzenleniyor.

Ebediyete intikal etmiş Avukat Fevzi Çamlı’nın kardeşi emekli öğretmen Mehmet Çamlı yaptığı konuşmada, bu köyün okumuş aydınlarından rahmetli Avukat Fevzi Çamlı beyin eğitime vermiş olduğu desteği bu programla her yıl andıklarını söyledi.

Çamlı, Ağabeyi Fevzi beyin sağlığında başlattığı bu organizasyonu kardeşleri olarak devam ettirdiklerini belirterek,”Alisofu köyünde bu yıl on dördüncüsünü düzenlediğimiz “Geleneksel Fevzi Çamlı Başarı Ödülleri” programı bu köydeki okumakta olan çocuklarımızı yıllardan beri teşvik ve motive etmektedir. Yeni nesillerin en iyi şekilde yetişmesi yalnızca eğitimcilerin görevi değil, hepimizin, bütün toplumun sorumluluğundadır. Emek veren herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Fevzi Çamlı’nın kızı Aylin Çamlı ise,” Vatanına, milletine hayırlı, üretken, bilime ve insanlığa hizmet eden nesiller yetişmesi için babam Fevzi Çamlı'nın başlattığı bu organizasyonu sonsuza dek devam ettireceğiz” dedi.

Konuşmalardan sonra öğrencilerin gösterisiyle devam eden program, sınıflarında birinci olan öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve kep atma töreni ile sona erdi.

alisofu-koyunun-basarili-ogrencileri-odullendirildi-(1).jpegalisofu-koyunun-basarili-ogrencileri-odullendirildi-(2).jpegalisofu-koyunun-basarili-ogrencileri-odullendirildi-(3).jpegalisofu-koyunun-basarili-ogrencileri-odullendirildi-(4).jpegalisofu-koyunun-basarili-ogrencileri-odullendirildi-(5).jpegalisofu-koyunun-basarili-ogrencileri-odullendirildi-(6).jpegalisofu-koyunun-basarili-ogrencileri-odullendirildi-(7).jpegalisofu-koyunun-basarili-ogrencileri-odullendirildi-(8).jpeg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler