Altun: “Selim’i daha yaşanabilir hale getirme çalışmalarımız devam ediyor”

Altun: “Selim’i daha yaşanabilir hale getirme çalışmalarımız devam ediyor”

Belediye Başkanı Coşkun Altun, ilçede 2018 yılı içerinden şehirlerarası otobüs terminali, ilçe meydanı, kapalı hayvan pazarı, hayvan barınağı ve çevre düzenlemesi, peyzaj çalışmaları ile ilçenin daha modern ve yaşanılabilir hale getirileceğini söyledi.

Tacettin DURMUŞ / KARS MANŞET

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, ilçenin daha yaşanılabilir ve modern hale getirilmesi yünündeki çalışmalarının 2018 yılında da ara vermeksizin devam edeceğini söyledi.

2018 yılı içinde hizmete sunacakları projelerden bazılarını açıklayan Başkan Altun, tüm çalışmalarının Selim halkı için olduğuna dikkat çekti.

Öncelikli olarak Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın büyük destekleriyle Selim’in doğalgaza kavuşacağını da belirten Belediye Başkanı Coşkun Altun: “Şehirlerarası otobüs terminali, ilçe meydanı, kapalı hayvan pazarı, hayvan barınağı ve çevre düzenlemesi, peyzaj çalışmaları ile ilçemiz daha modern ve yaşanılabilir bir ilçe yolunda hizmetlerimize devam edeceğiz. Herşey selim için hizmete devam” dedi.

Göreve geldikleri günden bugüne kadar sözünü verdikleri hizmetleri bir bir yerine getirmenin gururu ile çalışmalarına devam ettiklerini de belirten Altun, ilçe halkına da desteklerinden dolayı teşekkür etti.

altun-“selim’i-daha-yasanabilir-hale-getirme-calismalarimiz-devam-ediyor”-(1).jpgaltun-“selim’i-daha-yasanabilir-hale-getirme-calismalarimiz-devam-ediyor”-(2).jpgaltun-“selim’i-daha-yasanabilir-hale-getirme-calismalarimiz-devam-ediyor”-(4).jpgaltun-“selim’i-daha-yasanabilir-hale-getirme-calismalarimiz-devam-ediyor”-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler