Ardahan Valisi Yamlı, DSİ Bölge Müdürlüğünde

Ardahan Valisi Yamlı, DSİ Bölge Müdürlüğünde

Ardahan Valisi Ömer Hilmi Yamlı ve Ardahan İl Emniyet Müdürü Oğuz Tüzün, DSİ 24. Bölge Müdürü Serdar Kotan’ı ziyaret etti.

Kars’taki DSİ 24. Bölge Müdürlüğünde gerçekleşen görüşmede, Ardahan’da yürütülen DSİ çalışmaları değerlendirildi. Kentteki su kaynaklarının etkin kullanılması, sulama yatırımları ve taşkın riskine karşı yürütülen çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Görüşmede, devam eden projelerin mevcut durumu ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan çalışmalar ele alındı. Bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda yatırımların takibi ve kurumlar arasındaki koordinasyonun önemi üzerinde duruldu.

DSİ 24. Bölge Müdürü Serdar Kotan, ziyaretlerinden dolayı Ardahan Valisi Ömer Hilmi Yamlı ve İl Emniyet Müdürü Oğuz Tüzün’e teşekkür etti.

ardahan-valisi-yamli-dsi-ziyareti

Kaynak:Onur Ariç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir