Arpaçay Kaymakamlığı, yetim/öksüz çocuklar ve ailelerine iftar verdi

Arpaçay Kaymakamlığı, yetim/öksüz çocuklar ve ailelerine iftar verdi

Arpaçay Kaymakamlığı, yetim/öksüz çocuklar ve aileleri onuruna iftar programı düzenledi.

Arpaçay Kaymakamlığınca organize edilen ilçede yaşayan öksüz/ yetim çocuklar ve aileleri onuruna özel hazırlanmış iftar programında bir araya gelinerek keyifli zaman geçirildi. Organizasyonda katılım sağlayan öksüz ve yetim çocuklara hediyeler verildi.

Arpaçay Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden, çocuklarla yakından ilgilenerek yapılan bu program vesilesiyle çocuklar ve aileleriyle buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaymakam Özerden, bir çocuğun ilk ve en temel hakkının sevgi ve mutluluk olduğunu, mutluluğun ve huzurun ana kaynağının sevgi saygı ve anlayış olduğunu, sevgi ile büyüyen çocukların büyüdüklerinde merhametli ve sorumluluk sahibi olduklarını söyledi.

Hepimizin amacının çocuklara anlayış, sevgi ve saygının hakim olduğu bir dünya bırakmak olduğunu belirten Kaymakam Özerden, “Sosyal devlet anlayışının temeli de insana sahip çıkmaktan geçiyor. Kaymakamlık olarak her zaman elimizden gelen desteği verdiğimiz, bütün çabalarımızın bu çocuklarımızın daha iyi şartlarda yetişmesini sağlamak ve geleceğe daha iyi hazırlanmalarına katkıda bulunmaktır. Onları topluma yararlı bireyler olarak yetiştirmenin hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu, bu çocuklarımızın geleceği adına üzerimize düşen bütün görevleri yerine getirmeye hazırız. Düzenlenen bu etkinlikte çocukların büyük bir sevinç ve mutluluk yaşadıklarını görmekten bizlerde çok büyük mutluluk duyduk” dedi.

Programa Kaymakam Özerden’in yanı sıra, Belediye Başkanı Erçetin Altay, Yazı İşleri Müdür Vekili Hacı Aslan, İlçe Hastane Başhekimi Dilek Üngör, Sağlık Grup Başkanı Özgecan Pullu, PTT Şube Müdürü Aydanur Daşdanoğlu ve Vakıf Müdürü Semra Çelik Osmanoğlu katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler