Arpaçay'da 23 Nisan!

Arpaçay'da 23 Nisan!

Belediye Başkanı Zeki Elma, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak adına anlamlı bir adım attı. Başkanlık koltuğunu, 15 Temmuz Şehitler İlkokulu öğrencisi Beren Işık'a devrederek çocuklara olan desteğini gösterdi.

Küçük Başkan Beren'in ilk talimatı, okulunun temizliği ve çevre düzenlemesi oldu. Belediye Başkanı Zeki Elma, bu talimatı ilgili birim amirine ileterek yerine getirilmesini sağladı.

Başkan Elma, geleceğin büyükleri olan çocukların topluma hizmet edebilmeleri için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Makamların aslında çocuklara ait olduğunu vurgulayarak, bu koltukların her zaman onların hizmetine açık olacağını ifade etti.

Başkan Elma, kendisini ziyaret eden öğrenci Beren Işık'a, Okul Müdürü Mehmet Işık'a ve Müdür Yardımcısı Melis Palabıyık'a teşekkür ederek, çocukların eğitimine ve geleceğine verdiği önemi bir kez daha gösterdi.

Kaynak:Mesut Adıgüzel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler