Arpaçay’da 29 Ekim coşkusu

Arpaçay’da 29 Ekim coşkusu

Cumhuriyetin ilanının 96. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Kars’ın Arpaçay İlçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Volkan KARABAĞ KARS MANŞET 

Kutlamalar kapsamında ilk olarak Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk büstüne çelenk bırakıldı. Cumhuriyet Meydanında tertip edilen törene ilçe protokolü, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Törende bir konuşma gerçekleştiren Kaymakam Abdil Koç, Cumhuriyetimiz sayesinde halkın, herhangi bir ayrım olmaksızın devletin asıl sahibi olarak kabul edildiğini belirterek, beraber yaşayabilme adına hem kamu çalışanlarının hem de vatandaşların karşılıklı olarak üzerine düşenleri yapması gerektiğine vurgu yaptı.

Barış Pınarı Harekâtı ile ülkemizin vatandaşlarımızı koruma adına çevresinde olup bitene duyarsız kalmadığını ifade eden Kaymakam Koç, gençlerimize ve öğretmenlere seslenerek daha güçlü bir devlet olmak için Cumhuriyetimize sahip çıkma çağrısında bulundu.

Kaymakam Abdil Koç tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını tebrik etti.

arpacay’da-29-ekim-coskusu-(1).jpgarpacay’da-29-ekim-coskusu-(2).jpgarpacay’da-29-ekim-coskusu-(3).jpgarpacay’da-29-ekim-coskusu-(4).jpgarpacay’da-29-ekim-coskusu-(5).jpgarpacay’da-29-ekim-coskusu-(6).jpgarpacay’da-29-ekim-coskusu-(8).jpgarpacay’da-29-ekim-coskusu-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler