Arpaçay’da Asayiş Toplantısı Gerçekleştirildi
Arpaçay Kaymakamı Muhammed Burak Akköz başkanlığında ilçede asayiş ve güvenlik konularının ele alındığı bir toplantı gerçekleştirildi.
Kaymakamlık makamında düzenlenen toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Gökhan Gülveren ile İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Aykut Bağcı katıldı.
Toplantıda ilçedeki asayiş durumu değerlendirilirken, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar ele alındı. Kurumlar arası koordinasyonun önemine dikkat çekilen toplantıda, güvenlik tedbirlerinin etkin şekilde sürdürülmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
Kaynak:Nuran Karahal
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.