Arpaçay’da kara kışla mücadele ekipleri ödüllendirildi

Arpaçay’da kara kışla mücadele ekipleri ödüllendirildi

Arpaçay Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden kara kışla mücadele eden İlçe Özel İdaresi ve Kaymakamlık personeli ile iftar programında bir araya geldi.

Tacettin DURMUŞ

Programda Özel İdare Şantiyesi ekiplerince yürütülen çalışmalara değinen Kaymakam Özerden; Kars il genelinde son 35 yılın en sert ve çetin kışının yaşandığını söyledi.

Kaymakam Özerden bu nedenle karla mücadele çalışması kapsamında büyük emek gösteren İlçe Özel İdaresi ekibine teşekkür ederek personeli başarı belgesi ile ödüllendirdi.

İlçe Özel İdare ekiplerinin koordineli bir şekilde ilçe merkezi ve köylerde etkili olan kar yağışı süresince mesai mefhumu gözetmeksizin uğraş verdiklerini söyleyen Kaymakam Özerden; “Bütün ekiplerimiz büyük bir emek ve özveri ile çalıştılar. Her zaman da aynı özveri ile çalışacaklarına olan inancım tamdır. Emekleriniz ve mücadeleniz için sizlere teşekkür ediyorum. Amacımız halkımıza yardımcı olmak ve işlerini kolaylaştırmaktır. Devlet olarak tüm imkânlarımız ile halkımızın yanında ve hizmetinde olmak bizim görevimizdir. Ayrıca yaz sezonunda yapılacak işlerimizi de araç durumumuzu da planlayacağız” dedi.

İftar programına; Belediye Başkanı Erçetin Altay, İl Genel Meclis Üyeleri Cengiz Çobanoğlu ve Nedi Ekinci, Yazı İşleri Müdür Vekili Hacı Aslan ile Özel İdare ve Kaymakamlık Personelleri katıldı.

c7ccc549-1d0d-47bf-87bd-20a3efa74b7b.jpg76c807b3-aeb3-44d9-acf3-f2ab549afc11.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler