Arslan ve Kılıç, Digor’a Spor Salonu ve Gençlik Merkezi yapılacağını duyurdu

Arslan ve Kılıç, Digor’a Spor Salonu ve Gençlik Merkezi yapılacağını duyurdu

Arslan ve Kılıç, Kars’ın Digor ilçesine 250 kişi kapasiteli Spor Salonu ve Gençlik Merkezi yapımı için imzaların atıldığını söyledi.

Volkan KARABAĞ

Kars milletvekilleri, 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, daha önce Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşüp destek sözü aldıkları Digor'a 250 kişi kapasiteli Spor Salonu ve Gençlik Merkezi yapımı için imzaların atıldığını müjdelediler.

Digor Belediye Başkanı Nebi Kerenciler ve Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü Nedim Aslan'ın katıldığı imza töreninin, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik'in makamında gerçekleştiğini belirten Arslan ve Kılıç, atılan imzalarla birlikte Digor ilçemize iki önemli yatırımı kazandırdıklarını ifade ettiler.

Arslan ve Kılıç, “Digor Belediyesi tarafından Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne tahsisi yapılan 8700 metrekare arsa üzerine inşa edilecek olan tesisler, gençlerimize ve tüm hemşehrilerimize hizmet verecektir. Geleceğimiz olan gençlerimizin gelişimine katkı sağlayacak tesislerimiz spor, kültür, sanat ve daha birçok alanda hizmet verecektir. Gençlerimize ve tüm ilçemize hayırlı olsun” dediler.

Arslan ve Kılıç, Kars’a olan himayelerinden dolayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, yakın ilgileri ve desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’e, katkılarından dolayı Digor Belediye Başkanı Nedi Kerencilere ve Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü Nedim Aslan’a Kars halkı adına teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

arslan-ve-kilic,-digor’a-spor-salonu-ve-genclik-merkezi-yapilacagini-duyurdu-(6).jpgarslan-ve-kilic,-digor’a-spor-salonu-ve-genclik-merkezi-yapilacagini-duyurdu-(7).jpgarslan-ve-kilic,-digor’a-spor-salonu-ve-genclik-merkezi-yapilacagini-duyurdu-(3).jpgarslan-ve-kilic,-digor’a-spor-salonu-ve-genclik-merkezi-yapilacagini-duyurdu-(2).jpgarslan-ve-kilic,-digor’a-spor-salonu-ve-genclik-merkezi-yapilacagini-duyurdu-(5).jpgarslan-ve-kilic,-digor’a-spor-salonu-ve-genclik-merkezi-yapilacagini-duyurdu-(1).jpgarslan-ve-kilic,-digor’a-spor-salonu-ve-genclik-merkezi-yapilacagini-duyurdu-(4).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler