Arslan’dan Selim ve Kağızman’a iki kütüphane desteği

Arslan’dan Selim ve Kağızman’a iki kütüphane desteği

Kars Milletvekili Ahmet Arslan, “kütüphanesiz okul kalmasın” projesine destek olmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan “kütüphanesiz okul kalmasın” kampanyasına daha önce binlerce kitapla destek veren Kars milletvekilleri, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Selim ilçesinde bulunan Şehit Teğmen Gökhan Yaşartürk Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Kağızman İlçesindeki Ahmet Arslan Fen Lisesine yeni kurulacak kütüphaneleri için kitap desteği verdi.

Kitapları teslim alan okul idaresi ve öğrenciler her zaman eğitime verdiği destek veren Ahmet Arslan’a teşekkür ettiler.

Kars İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay, Kars genelinde her zaman eğitime büyük desteği olan Arslan’a şahsı ve eğitim camiası adına teşekkür etti.

Arslan ise “AK Parti Kars milletvekilleri, il başkanımız, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, AK Parti Kars ailesi olarak bizde “kütüphanesiz okul kalmasın” projesi için elimizden geleni yaparak bütün okullarımıza kitap ulaştırmak ve kütüphanelerin kurulması için elimizden gelen bütün desteği vermeye devam edeceğiz inşallah.” dedi.

arslan’dan-selim-ve-kagizman’a-iki-kutuphane-destegi-(1).jpegarslan’dan-selim-ve-kagizman’a-iki-kutuphane-destegi-(2).jpegarslan’dan-selim-ve-kagizman’a-iki-kutuphane-destegi-(4).jpegarslan’dan-selim-ve-kagizman’a-iki-kutuphane-destegi-(6).jpegarslan’dan-selim-ve-kagizman’a-iki-kutuphane-destegi-(5).jpegarslan’dan-selim-ve-kagizman’a-iki-kutuphane-destegi-(3).jpeg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler