ARSLAN'DAN TAZİYE VE TEŞEKKÜR MESAJI

ARSLAN'DAN TAZİYE VE TEŞEKKÜR MESAJI

65 Hükümet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan'ın Babası Hacı Süleyman Arslan'ın vefat nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı.

Bakan Arslan mesajında "Babamız Hacı Süleyman Arslan'ın vefatı nedeniyle 3 gündür taziye evinde idik. Gerek abim Hüseyin Arslan ve abim Osman Arslan'ın bana verdikleri vekalet çerçevesinde İnsanlarımıza hem teşekkürlerimizi arz ettik hem onları ağırladık.
Babam Hacı Süleyman Arslan bu şehrin kanaat önderlerinden idi, bizim mutluluğumuz ve memnuniyetimiz o ki onun gibi bir değerin evlatları olduk ve onun gibi bir değerin dostlarına sahip olduk, bunu çok önemsiyorum. Komşularımız, akrabalarımız ve hemşehrilerimiz onun dostları 3 gün boyunca bizi yalnız bırakmadılar. Sizin aracılığınızla onların hepsine teşekkür ediyoruz. Özellikle gerek cenazede, gerek mevlütte, ve gerekse taziye evinde, sürekli yanımızda oldular. Allah hepsinden razı olsun. Kağızman’dan komşu ilçelerden Kars’tan Türkiye'nin her yerinden adeta dostlarımız akrabalarımız hemşehrilerimiz geldi, acımızı paylaştı onun için minnettarız.
Ayrıca sayın
Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere birçok Devlet erkanı, Bakanlarımız, TBMM. başkanlığı yapmış arkadaşlarımız, Milletvekillerimiz bizi aradılar taziye dileklerini ilettiler. Onlara hasseten şükranlarımızı arz ediyoruz.
Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, yine Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz, daha önce Ulaştırma Bakanlığımızı yapmış Habip Soluk sağ olsunlar birçok Milletvekili arkadaş, ilimiz Milletvekili Adem Çalkın kardeşimiz, Ardahan Milletvekilleri Kaan Koç kardeşimiz, yine önceki dönem Milletvekillerimizden Sayın Yunus Kılıç Hocam, Orhan Atalay Hocamıza, İlçemizden abimiz olan Vekilim Sayın Sabri Güner abimize, onlar da bizi yalnız bırakmadılar sizin aracılığınızla onlara da çok çok teşekkür ederim.
Yine ilimiz valisi Ziya Polat, eski valimiz Rahmi Doğan bey, ilimiz mülki idare amirleri bütün daire amirleri sağ olsunlar bizi yalnız bırakmadılar. O yüzden de aracılığınızla hepsine şükranlarımızı arz ediyoruz, hepsinin geçmişlerine rahmet diliyoruz. Bizim üzüntümüz içerisinde belki mutluluğumuz Ramazan arefesinde, Cuma arifesinde bu mübarek günlerde babamızın emanetini teslim etmiş olması dolu dolu yaşadığı, eminiz ki imanı Kamil ile yaşadığı ve son dönemlerde duası Rabbim emanetini yatağa düşürmeden, hastaneye götürmeden adeta üç beş dakikalık bir süreçte almış oldu onun o duası da yerine geldi. Rabbim inşallah hepimizin geçmişlerine rahmet eylesin. Ve aracılığınızla hemşehrilerimize bir teşekkürümüz daha var"diyerek tüm siyasi partilere teşekkür etti,
BAKAN AHMET ARSLAN İLÇEDEKİ SİYASİ PARTİ MENSUPLARINA DA TEŞEKKÜR ETTİ.
65 Hükümet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan babasının ölüm nedeniyle tüm siyasi partilerin siyasi çalışmalarını durdurdukları için onlara teşekkü eden Bakan Arslan şöyle devam etti, “Babamızın vefat ettiği günden itibaren ilçemizdeki bütün siyasi partiler siyasi çalışmaları durdurdular, hangi parti olduğu fark etmez hepsi siyasi çalışmaları durdurdu bu üç gün boyunca siyasi çalışmalarını durdurdukları adeta müzikli, sesli herhangi bir şey yapmadıkları için onlara da teşekkürlerimizi arz ediyoruz.
Hem de bu saat itibariyle taziyemizi bitirdiğimiz için de hepsinin çalışmalarında başarılar diliyoruz. Bu vesileyle sizin aracılığınızla bir kere daha hem babamıza hem de herkesin cümle geçmişlerine rahmet diliyoruz ve hemşehrilerimizin hepsine kadirşinaslıkları ve acımızı paylaşmaları nedeniyle, bizi bir an olsun yalnız bırakmamaları nedeniyle de şükranlarımızı arz ediyoruz. Herkese şimdiden hayırlı Ramazanlar diliyoruz. Rabbim hem Ramazan'ın feyzinden bereketinden yararlanmayı hem Kadir gecesine ve en önemlisi de Ramazan bayramı'na erişmeyi herkese nasip eylesin" diye ekledi.

80a1dcb8-1bf9-41a5-bcaf-804334f1f184.jpg

Kaynak:Neriman Yalçın

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler