Volkan KARABAĞ / karsmanset.com
Avrupa şampiyonu olan Karslı Boksör Tuğrulhan Erdemir için Kars Harakani Havalimanında karşılama töreni yapıldı.
Kars Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Gürsel Polat ve çok sayıda Karslı vatandaşlar Antalya'da yapılan Gençler Avrupa Boks Şampiyosun da Avrupa Şampiyonu olan Karslı Boksör Tuğrulhan Erdemir'i davul zurna ve çiçeklerle karşılandı.
Bakan Osman Aşkın Bak şampiyonluğa ulaşarak altın madalya kazanan milli boksör Tuğrulhan Erdemir’i müsabakanın hemen ardından telefonla aradı.
Bakan Bak, telefon konuşmasında; “ Dünya Şampiyonasının ardından bu kez de Avrupa Şampiyonası’nda Şanlı Bayrağımızı göndere çektirerek bir kez daha tüm dünyaya İstiklal Marşımızı dinlettiğin ve bize bu gururu yaşattığın için tebrik ederim. Yolun açık olsun kardeşim” dedi.
.jpg)
.jpg)