Azerbaycan Kars Başkonsolosluğu'ndan yardım!

Azerbaycan Kars Başkonsolosluğu'ndan yardım!

28 ilden sorumlu olan Azerbaycan Kars Başkonsolosluğu deprem bölgesindeki afetzedelere bir kamyon dolusu gıda, giyim, kışlık ısınma ve hijyen malzemeleri gönderdi.

Volkan KARABAĞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat günü saat 04.17’de 7.7, Elbistan ilçesinde ise saat 13.24’te 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki depremin ardından deprem bölgesine yardımlar devam ediyor

28 ilden sorumlu olan Azerbaycan Kars Başkonsolosluğu deprem bölgesine ulaştırmak üzere bir kamyon ihtiyaç malzemesi gönderdi.

Başkonsolosluk binası önünde Kafkas Üniversitesi’nde öğrenim gören Azerbaycanlı öğrenciler ve konsolosluk çalışanları tarafından kamyona yüklenen malzemeler AFAD koordinasyon merkezine gönderildi.

Azerbaycan Kars başkonsolosu Nuru Guluyev, “Başta kahraman maraş olmak üzere on yılda iki depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum yaralılara acil şifalar yakınlarına da baş sağlığı diliyorum. Azerbaycan başkonsolosu olumlu olarak biz de devletimizin yaptığı gibi depremzedelerimizin yanındayız. Bizim de çorbada bir tuzumuz olsun diye depremzedelerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Isıtıcı sobalar yiyecek yiyecek ve her türlü ihtiyaç malzemesi gönderiyoruz. Ayrıca çocuklarımız ve yaşlılarımız içinde ihtiyaç olan malzemeleri aracımıza yükledik. İnşallah yardımlarımız amacına ulaşır ve buradaki ihtiyaç sahibi ailelerimize bir nebze de olsa merhem olmuş olur.” dedi.

28-il-sorumlu-azerbaycan-kars-baskonsoloslugundan-yardim-1.jpg28-il-sorumlu-azerbaycan-kars-baskonsoloslugundan-yardim-2.jpg28-il-sorumlu-azerbaycan-kars-baskonsoloslugundan-yardim-3.jpg28-il-sorumlu-azerbaycan-kars-baskonsoloslugundan-yardim-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler