Bakan Arslan Digor'da İncelemelerde Bulundu

Bakan Arslan Digor'da İncelemelerde Bulundu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars'ın Digor İlçe Belediyesine kayyum atandıktan sonra toplamda 7 milyonluk yatırım yaptıklarını ve ilçenin çehresi değişerek modern bir görünüme kavuştuğunu söyledi.

AK Parti Kars İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresine katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamak için Kars'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars'ın Digor İlçesinde yapılan yatırımları inceledi.

Digor Kaymakamlığını ziyaret eden Bakan Arslan, daha sonra Digor’da yeni yapılan Kardeşlik Parkını ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

Bakan Arslan, Digor Belediyesine kayyum atandıktan sonra toplamda 7 milyonluk yatırım yaptıklarını ve ilçenin çehresi değişerek modern bir görünüme kavuştuğunu söyleyerek, Digor’un şehiriçi yollarının sıcak asfalt yapılmasından içme suyu hattının yenilenmesine, şehiriçi elektrik hatlarının yer altına alınmasından aydınlatma ve parkına kadar birçok yeni dokunuş ile ilçeye şehir kimliği kazandırıldığını kaydetti.

Bakan Arslan, Digor’da yapımı tamamlanan Kur’an Kursunu ziyaret etti. Kullanılan malzemeleri tek tek inceledi ve eksikliklerin hızla tamamlanması için talimat verdi.‬

bakan-arslan-digorda-incelemelerde-bulundu-(1).jpgbakan-arslan-digorda-incelemelerde-bulundu-(2).jpgbakan-arslan-digorda-incelemelerde-bulundu-(3).jpgbakan-arslan-digorda-incelemelerde-bulundu-(4).jpgbakan-arslan-digorda-incelemelerde-bulundu-(5).jpgbakan-arslan-digorda-incelemelerde-bulundu-(6).jpgbakan-arslan-digorda-incelemelerde-bulundu-(7).jpgbakan-arslan-digorda-incelemelerde-bulundu-(8).jpgbakan-arslan-digorda-incelemelerde-bulundu-(9).jpgbakan-arslan-digorda-incelemelerde-bulundu-(10).jpgbakan-arslan-digorda-incelemelerde-bulundu-(11).jpgbakan-arslan-digorda-incelemelerde-bulundu-(12).jpgbakan-arslan-digorda-incelemelerde-bulundu-(13).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler
Digor Haber