Bakan Arslan: "KAI olarak 7 milletvekili ile gideceğiz"

Bakan Arslan: "KAI olarak 7 milletvekili ile gideceğiz"

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Iğdır’da 2-0 Ardahan’da 2-0 ve Kars’ta üç sıfır yaparak meclise KAI olarak 7 milletvekili ile gideceklerini söyledi.

Tacettin DURMUŞ / KARS MANŞET

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Iğdır’ın Halfeli Belde Belediyesinin verdiği vefa iftar yemeğine katıldı.

Tuzluca ve Karakoyunlu ilçelerini ziyaret eden bakan Arslan, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Daha sonra valilik ve esnaf ziyaretinde bulundu.

Alyans Düğün Salonundaki iftar yemeğine katılan Bakan Arslan, burada Ak Parti Milletvekili adaları Ahmet Tutulmaz ve Hasan Güneş’e oy isteyerek, Iğdır’da 2-0 Ardahan’da 2-0 ve Kars’ta üç sıfır yaparak meclise KAI olarak 7 milletvekili ile gideceklerini söyledi.

Konuşmasında, AK Parti'nin 16 yılda çok önemli projelere imza attığını ve projeleri yapmaya devam ettiğini vurgulayan Arslan: "Biz AK Parti olarak 16 yıldır halka hizmeti hakka hizmet bilerek çalışan anlayışın ekibiyiz ve millete hizmet ederken hiçbir zaman tepeden bakmadan, böbürlenmeden, gururlanmadan hizmet ettik. Sadece sizlere yapılan hizmetlerin karşısında sizden aldığımız dua ve destek elbette ki bizi gururlandırıyor.”dedi.

24 Haziran seçimlerinin Kars, Ardahan ve Iğdır ile birlikte önemine değinen Bakan Arslan: “24 Haziran seçimleri bizim için çok önemlidir. Cumhurbaşkanımızın güçlü bir şekilde hizmet etmesi için 24 Haziran önemli kanunları kendisinin teklif edip kanunları kendi teklifi ile çıkarabilmemiz için 24 Haziran önemlidir. 24 Haziran seçimine yönelik dünya birçok oyun oynuyor. Anlara ayak uyduran, onlara maşalık eden içimizdeki hainler de oyun oynuyor. Gezi olayları, 17-25 Aralık olayları en son 15 Temmuz darbe girişimi. Ama bütün bunları sizlerle el ele kol kola birlik içinde bertaraf etti, Alt ettik onların başına ördükleri çorabı geçirince şimdi yeni, bir oyun oynamaya başladılar. Ekonomik oyun. Allah’ın izniyle milletim kimin onların dertleriyle dertlendiğini, kimin onlara hizmet edeceğini Iğdırlıya hizmet edeceğini iyi biliyor. Bizler, sizlerle onların oyununu bozacağız. İki kardeşinizi meclise göndereceğiz. Onlar kanal İstanbul yaptırmayacağız, havaalanı yaptırmayacağız desinler biz onlara inat taş üstüne taş koyup bu işleri yapmaya devam edeceğiz. Onlar varsınlar boş konuşsunlar.” Dedi.

Bakan Arslan düğün salonu çıkışında yağan yağmurla birlikte gençlik kolları “Beraber yürüdük biz yollarda” şarkısını söyleyince yağmur altında hatıra fotoğraf çektirdi. Ardından vali yoluna giderek seçim bürosunda partililerle sohbet edip çay içti. Bakan Arslan daha sonra Ankara’ya hareket etti. Bakan Arslan’a il başkanı Ferdi Turan ve partililer eşlik etti.

bakan-arslan-kai-olarak-7-milletvekili-ile-gidecegiz-(1).jpgbakan-arslan-kai-olarak-7-milletvekili-ile-gidecegiz-(2).jpgbakan-arslan-kai-olarak-7-milletvekili-ile-gidecegiz-(3).jpgbakan-arslan-kai-olarak-7-milletvekili-ile-gidecegiz-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler
Iğdırhaber