Bakan Arslan Selim'de coşkuyla karşılandı

Bakan Arslan Selim'de coşkuyla karşılandı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Selim Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışı ve 27. Dönem AK Parti Kars milletvekilinin tanıtım programına katıldı.

Selim'de coşkuyla karşılanan Bakan Ahmet Arslan, AK Parti Selim Seçim Koordinasyon Merkezi önünde kendisi kendisini karşılayan kalabalığa seslendi. 

Bakan Arslan burada yaptığı konuşmasında, "Dün olduğu gibi bugün de içeride ve dışarıda silahlı kuvvetlerimiz ve güvenlik güçlerimiz bu toprakları bize bu toprakları vatan olması için bırakan ecdadın ruhunun şad olması için gözünü kırpmadan şehadet şerbeti içiyor. Hainlik yapanlar, dünyada Türkiye'nin yükselmesini ve yücelmesini istemeyenler, Türkiye’ye çelme takmak isteyenler bilsin ki bin yıldır bu coğrafyada toprağı gelecek nesillere vatan olarak bırakmak için şehit olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın ve ecdadın vatan olarak bıraktığı toprakları gelecek nesillere daha iyi şartlarda bırakmak için, daha mamur şekilde bırakmak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz, çalışıyoruz." ifadesini kullandı. 

bakan-arslan-selimde-coskuyla-karsilandi-(1).jpgbakan-arslan-selimde-coskuyla-karsilandi-(2).jpgbakan-arslan-selimde-coskuyla-karsilandi-(3).jpgbakan-arslan-selimde-coskuyla-karsilandi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler