Bakanlar, Sarıkamış Şehitleri İçin Kars’a Geldi

Bakanlar, Sarıkamış Şehitleri İçin Kars’a Geldi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Sarıkamış Şehitlerinin 103. anma programına katılmak için Kars'a geldi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı Kars Harakani Havalimanında Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, 24. Dönem Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, protokol üyeleri ve partililer karşıladı.

Daha sonra her iki bakan kendilerini karşılayan Karslıları selamladı. Ardından da Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, partisinin Digor İlçe Başkanı Tuncer Baykız’ın önceki gün vefat eden abisi Enver Baykız’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunmak üzere Digor’a geçti. 

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da, Kars Valisi Rahmi Doğan ile birlikte anma etkinliklerinin yapılacağı Sarıkamış ilçesine geçti. Bakan Bak, otel bölgesinde güvenlik önlemi alan Jandarma ekipleri ile selamlaşarak görevlerinde başarılar diledi. Bakan Bak, Sarıkamış’ta bir otele geçerek Sarıkamış Şehitlerinin 103. anma programının son hazırlıkları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Bakan Arslan ve Bak’ın katılımıyla Kütük Evinin önünde yapılan kardan heykellerin ve serginini açılışını gerçekleştirdikten sonra akşam da meşaleli kayak gösterisine tanıklık edecek.

bakanlar,-sarikamis-sehitleri-icin-kars’a-geldi-(4).jpgbakanlar,-sarikamis-sehitleri-icin-kars’a-geldi-(1).jpgbakanlar,-sarikamis-sehitleri-icin-kars’a-geldi-(5).jpgbakanlar,-sarikamis-sehitleri-icin-kars’a-geldi-(6).jpgbakanlar,-sarikamis-sehitleri-icin-kars’a-geldi-(2).jpgbakanlar,-sarikamis-sehitleri-icin-kars’a-geldi-(3).jpgbakanlar,-sarikamis-sehitleri-icin-kars’a-geldi-(8).jpgbakanlar,-sarikamis-sehitleri-icin-kars’a-geldi-(7).jpgbakanlar,-sarikamis-sehitleri-icin-kars’a-geldi-(11).jpgbakanlar,-sarikamis-sehitleri-icin-kars’a-geldi-(12).jpgbakanlar,-sarikamis-sehitleri-icin-kars’a-geldi-(13).jpgbakanlar,-sarikamis-sehitleri-icin-kars’a-geldi-(14).jpgbakanlar,-sarikamis-sehitleri-icin-kars’a-geldi-(15).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler