Baraj ve göletlerde kaçak avcılıkla mücadele sürüyor

Baraj ve göletlerde kaçak avcılıkla mücadele sürüyor
Afyonkarahisar'da baraj ve göletlerde kaçak avcılıkla mücadele çerçevesinde yapılan denetimlerde 300 metrelik ağ ele geçirildi.

Afyonkarahisar'da baraj ve göletlerde kaçak avcılıkla mücadele çerçevesinde yapılan denetimlerde 300 metrelik ağ ele geçirildi.

Kentte su ürünlerinde av yasağına yönelik denetim faaliyetleri çerçevesinde balık neslinin korunması, sürdürülebilir avcılığın desteklenmesi ve kaçak avlanmanın önlenmesi amacıyla il genelinde aralıksız sürdürülüyor.

Bu çerçevede Selevir ve Akdeğirmen baraj göllerinde gerçekleştirilen kontrol çalışmalarında Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğü teknik personelleri tarafından tespit edilen yaklaşık 300 metre uzunluğunda 3 parça uzatma ağı toplanarak gerekli işlemler uygulandı. Çalışmalar sırasında ağlara takılan balıklar yeniden baraj gölüne bırakıldı.

Yürütülen denetim faaliyetlerinde su ürünleri stoklarının korunmasına yönelik kontrollerin titizlikle devam ettiği belirtildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir