Başkan adayı Alp, projelerini oda başkanlarına anlattı

Başkan adayı Alp, projelerini oda başkanlarına anlattı

Kars İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkan adayı Eren Alp, Kars Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Oğuz ve bazı oda başkanlarını ziyaret etti.

Tacettin DURMUŞ

Başkan Adayı Eren Alp, Kars Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Oğuz, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, Kars Ticaret Borsası Başkanı Metin Durmuş ve Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında Kars İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkan Adayı olduğunu hatırlatan Eren Alp, seçilmesi halinde yapacağı çalışmaları ve projelerini anlattı.

Öncelikli hedeflerinin Kars’ta Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinin faaliyetlerini artırmak olduğunu söyleyen Alp, “Tüm ilçelerimizi gezdim ve yetiştiricilerimizin sorunları çok iyi biliyorum. Birlik, ilçelerde de açılmalı ve tüm köylerimize de ulaşılabilir olmalıdır. Köylerimiz de daha çok yaşlı babalarımız ve dedelerimiz hayvan saklamaktadır ama birlikle iletişim ve bağlantı kuramamaktadır. 70 yaşındaki bir üretici amcamız işin görmek için zamanını ve parasını harcayarak ilçelerden Kars’a kadar gelmektedir. Biz göreve geldiğimizde her ilçemizde Kars İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği şubelerini açacağız. Hedeflerinin Kars’ta Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinin faaliyetlerini artırmak, hayvan yetiştiricilerini desteklemek ve güç birliği yaparak Kars ve ülke hayvancılığına katkı sunmaktır.

Birliği Başkanlığına aday olmakla beraber, seçim günü oy kullanacak olan üyelerimizin takdirleriyle göreve geldiğimizde birinci önceliğimiz ilimizin hayvan ıslahı korumak ve geliştirmek, ırk özelliklerini düzelterek verim artışı hedeflemektir. Bunun için gayretli şekilde çalışacağız, bütün kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olacağız. “dedi.

İlimizde yoğun çalışmalar yürüten Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkan adayı Eren Alp, bu zorlu göreve talip olurken önce Allah'a, sonra ekibine ve Kars İli damızlık sığır yetiştiricileri birliği üyelerine güvendiğini söyledi.

baskan-adayi-alp,-projelerini-oda-baskanlarina-anlatti-(1).jpegbaskan-adayi-alp,-projelerini-oda-baskanlarina-anlatti-(2).jpegbaskan-adayi-alp,-projelerini-oda-baskanlarina-anlatti-(3).jpegbaskan-adayi-alp,-projelerini-oda-baskanlarina-anlatti-(4).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler