Başkan Coşkun Altun’dan, Selim’de engelliler için önemli hizmet

Başkan Coşkun Altun’dan, Selim’de engelliler için önemli hizmet

Göreve geldiği ilk günden beri Kars’ın Selim ilçesinin gelişmesi, güzelleşmesi ve kalkınması için canla başla çalışan Selim ilçe Belediye Başkanı Coşkun Altun, parklara engelliler için spor aletleri kurdu.

Ercüment DAŞDELEN / KARS MANŞET

Göreve başladığı günden bugüne “Selim ilçesi hizmetin en iyisine layıktır” anlayışıyla çalışan Başkan Altun, ilçede engellilerin açık havada spor yapmaları için kolları sıvadı.

İlk olarak Selim ilçesindeki Celal Aras parkına engelli vatandaşların spor yapmaları için spor aletleri kuran Altun, en kısa zamanda diğer parklarada efor spor aletleri yerleştirecek.

Başkan Altun, “Engelli kardeşlerimizin hayatın tüm alanlarında varlık göstermelerine yardımcı olma konusunda hepimize önemli görevler düşmektedir” dedi.

Altun, “Selim Belediyesi olarak bu bilinçle hareket ederek, engelli kardeşlerimiz için açık havada spor yapmaları için ilkini Celal Aras parkına yerleştirdiğimiz (Efor) spor aleti kardeşlerimizin hizmetine sunduk. En kısa zamanda diğer parklarımıza da efor aletimizi yerleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

baskan-coskun-altun’dan,-selim’de-engelliler-icin-onemli-hizmet-(1).jpgbaskan-coskun-altun’dan,-selim’de-engelliler-icin-onemli-hizmet-(2).jpgbaskan-coskun-altun’dan,-selim’de-engelliler-icin-onemli-hizmet-(3).jpgbaskan-coskun-altun’dan,-selim’de-engelliler-icin-onemli-hizmet-(4).jpgbaskan-coskun-altun’dan,-selim’de-engelliler-icin-onemli-hizmet-(5).jpgbaskan-coskun-altun’dan,-selim’de-engelliler-icin-onemli-hizmet-(6).jpgbaskan-coskun-altun’dan,-selim’de-engelliler-icin-onemli-hizmet-(7).jpgbaskan-coskun-altun’dan,-selim’de-engelliler-icin-onemli-hizmet-(8).jpgbaskan-coskun-altun’dan,-selim’de-engelliler-icin-onemli-hizmet-(9).jpgbaskan-coskun-altun’dan,-selim’de-engelliler-icin-onemli-hizmet-(10).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler