Başkan Senger’den MHP İl Teşkilatına "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Başkan Senger’den MHP İl Teşkilatına "Hayırlı Olsun" Ziyareti
Kars Belediye Başkanı Ötüken Senger, belediye yönetiminden isimlerle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanlığı’na bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

MHP İl Başkanlığı görevine getirilen Ali Okyay ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Senger, yeni ekibe başarı dileklerini sundu.

Ziyaret kapsamında, Kars’ın geleceği için planlanan projeler ve şehir genelinde sürdürülen faaliyetler hakkında istişarelerde bulunuldu. Yerel yönetim ile siyasi partiler arasındaki güçlü diyaloğun şehrin huzur ve kalkınması için kilit rol oynadığını belirten Senger, Ali Okyay ve yönetimine görevlerinde muvaffakiyetler diledi.

Ev sahibi olarak duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Kars İl Başkanı Ali Okyay ise, halka hizmet noktasında tüm kurumlarla koordineli bir şekilde hareket edeceklerinin altını çizdi. Kars’ın refahı için ortak akılla çalışmanın önemine değinen Okyay, nazik ziyaretleri için Belediye Başkanı Senger’e teşekkür etti. Oldukça sıcak bir ortamda geçen görüşme, toplu fotoğraf çekiminin ardından tamamlandı.

karsmanset1-006.jpg

Kaynak:Tayfun Kaya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir