Başkan Uçum’dan sosyal medya açıklamalarına tepki

Başkan Uçum’dan sosyal medya açıklamalarına tepki

Kars 36 Spor Kulübü başkanlığını devralan Ali Uçum, sosyal medya hesaplarından kulübü yıpratıcı ve imajına zarar verecek tüm yazışmaları ve tartışmaları şiddetle kınadı.

Volkan KARABAĞ

Kars 36 Spor Kulübü başkanının istifasının ardından görevi devraldığını duyuran Karslı iş insanı Ali Uçum, basın açıklaması yaptı.

sosyal medya hesaplarından kulübü yıpratıcı ve imajına zarar verecek tüm yazışmaları ve tartışmaları şiddetle kınadığını söyleyen Uçum, “Kars 36 Spor Kulübümüz, Kars şehrine mal olmuş şehrimizin spor dalında simgesel yüzü haline gelmiş, binlerce seveni ve taraftarı olan değerli bir spor kulübüdür. Bu önemli STK’da görev almış tüm yönetici ve başkanların yapmış olduğu hizmetler bizler için önemlidir. Az demeden çok demeden zamanından, ailesinden, maddiyatından fedakarlık ederek dürüstçe kulüp için çalışan herkese minnettarım. Kulübümüz önemli bir süreçten geçerken sosyal medya üzerinden kulübü yıpratıcı ve imajına zarar verecek tüm yazışmaları ve tartışmaları şiddetle kınıyor ve tasvip etmiyoruz. Yeni kurulacak yönetim ile inşallah kulübümüze düzen disiplin ve liyâkat gelecektir. Yakında, başta futbol severler olmak üzere, kıymetli Kars halkını gururlandırıcı çalışmalara imza atacağız. Kars 36 Spor Kulübüne tüm halkımızın ve spor severlerin samimiyetle sahip çıkmasını rica ediyoruz.” ifadesini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler