Başkan Yıldız çocuklara hediye dağıttı

Başkan Yıldız çocuklara hediye dağıttı

Şoför koltuğuna geçen Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, mahalleleri gezerek çocuklara hediye dağıttı

Kars'ın Kağızman ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evlerinde kutlayan çocuklara Kağızman Belediyesi mahalle mahalle gezerek hediye dağıttı.

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız süslediği otobüsün şoför koltuğuna geçerek sokağa çıkmaları yasak olan çocuklarının bayramını kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.

Hediyelerini alan çocuklar mutluluk yaşarken aileler de Başkan Yıldız'a teşekkür etti.

Yıldız, yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, "Belediye çalışanlarıyla program yaparak mahalle mahalle gezmeye karar verdik. Koronavirüs nedeniyle çok üzüldük 100. yıl olması dolayısıyla coşkulu bir program hazırlamıştık ancak yapamadık. Bizde çocuklarınımızın neşesinin yerinde olması için belediye olarak mahalle mahalle gezerek mutluluklarını paylaşıyoruz." diye konuştu.

Çocukların mutlu olması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, Çocuklar bizim geleceğimiz onların bu güzel günde mutlu etmek istedik her zaman onların yanındayız. Daima gülsünler güzel günler bizi bekliyor." dedi.

baskan-yildiz-cocuklara-hediye-dagitti-(3).jpgbaskan-yildiz-cocuklara-hediye-dagitti-(4).jpgbaskan-yildiz-cocuklara-hediye-dagitti-(2).jpgbaskan-yildiz-cocuklara-hediye-dagitti-(1).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler