Volkan KARABAĞ / karsmanset.com
Veliler ve öğretmenlerin kıyasıya yarıştığı turnuvada veliler ipi göğüsledi. Velilerimizi en çok çocukları desteklerken veli, öğretmen öğrenci en güzel şekilde spor çatısı altında toplandı.
Voleybol Turnuvası sonucunda Bayan Veliler Birinciliği elde ettiler. Dereceye giren veliler madalyalarını Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Ayşen Yıldız ve Züleyha Çamlıdağ’ın Hanımın elinden aldılar.
Beden Eğitimi öğretmenimiz Ayşen Yıldız Hanım: “Bu tarz turnuvaların veli, öğrenci ve öğretmenin kaynaşmasını sağlarken eğitim noktasında bizleri bir adım öne taşıyor.” ifadelerini kullandı.
Sultan Alparslan Eğitim Kurumları Fatih Akaslan yaptığı açıklamada: “ Eğitim öğretimin yanında Velilerimiz için de okulumuzda çeşitli Sosyal Etkinlikler yapmaktayız. Voleybol Turnuvası, Masa Tenisi Turnuvası, Penaltı Turnuvası, Geziler Ve Yarışmalar düzenlemekteyiz. Sosyal Etkinliklere katılan öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)