Beylikdüzü’nde apartmanda böcek ilaçlamasından bir kişi etkilendi

Beylikdüzü’nde apartmanda böcek ilaçlamasından bir kişi etkilendi

İstanbul Beylikdüzü'nde dün böcek ilaçlaması yapılan apartmanda oturan bir kadın, ilaç kokusundan etkilendiği gerekçesiyle gece saatlerinde hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Beylikdüzü'nde dün böcek ilaçlaması yapılan apartmanda oturan bir kadın, ilaç kokusundan etkilendiği gerekçesiyle gece saatlerinde hastaneye kaldırıldı. Kadının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay, gece saatlerinde Beylikdüzü ilçesi Yakuplu Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre 4 katlı apartmanda böcekler için ilaçlama yapıldı. Apartman sakinlerinden bir kadın, gece saatlerinde ilaç kokusundan etkilendiği gerekçesiyle rahatsızlandı. Rahatsızlanan kadın için ambulans çağrıldı. Kadın, çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler