Beyribey, yanan okul ile ilgili açıklama yaptı

Beyribey, yanan okul ile ilgili açıklama yaptı

Kars Milletvekili Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, Kars’ın Selim İlçesi Bozkuş Köyünde bulunan okulun yanması sonucu kullanılamaz hale gelen okul hakkında bir açıklama yaptı.

AK Parti Kars Milletvekili Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, Kars’ın bazı köylerindeki okulların bakım ve onarımı için 1,5 Milyon TL ödenek çıkarttıklarını açıkladı.

Beyribey, çıkartılan ödeneğin öncelikle geçtiğimiz ay çıkan yangında kullanılamaz hale gelen Selim’in Bozkuş Köyündeki ilk ve orta okulu olmak üzere, Kars Barajından dolayı taşınmakta olan Merkez Boğazköy ve Susuz Çamçavuş Köyü ile Sarıkamış Kalabaş Yayla Köyü ve Arpaçay Carcıoğlu köylerindeki okulların yapımı için harcanacağını bildirdi.

Söz konusu ödeneğin Milli Eğitim Bakanlığından Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın ve kendisinin girişimleri soncu çıkartıldığını da açıklayan Beyribey: “Köylerimize okul yapımı için 1,5 Milyon TL Kars Valiliği emrine ödenek çıkarılmıştır. İnşallah en kısa zamanda bu köylerimizin okullarının yapımı tamamlanıp eğitim öğretime sunulacaktır. Başta Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

beyribey,-yanan-okul-ile-ilgili-aciklama-yapti-(1).jpgbeyribey,-yanan-okul-ile-ilgili-aciklama-yapti-(2).jpgbeyribey,-yanan-okul-ile-ilgili-aciklama-yapti-(3).jpgbeyribey,-yanan-okul-ile-ilgili-aciklama-yapti-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler