Biatlon Hakemleri Sarıkamış’ta Buluştu

Biatlon Hakemleri Sarıkamış’ta Buluştu

Türkiye Kayak Federasyonu’nun 2025 yılı faaliyet programı kapsamında düzenlenen Biatlon Hakem Semineri, Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Sarıkamış’ta başarıyla tamamlandı.

Ülkenin dört bir yanından gelen hakemlerin katılımıyla gerçekleştirilen seminerde, biatlon branşında görev yapan hakemlerin bilgi ve deneyimlerinin artırılması hedeflendi.

Seminer süresince teorik ve uygulamalı eğitimler verilirken, katılımcılara ulusal ve uluslararası düzeydeki yarışmalarda görev yapabilmeleri için gerekli bilgiler aktarıldı.

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Başköylü, seminerde hakemleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve katılımcılara başarı dileklerinde bulundu. Başköylü, sporun gelişiminde hakemlerin büyük rol oynadığını vurgulayarak, “Biatlon gibi zorluk derecesi yüksek branşlarda, hakemlerimizin bilgi ve deneyimlerinin sürekli güncellenmesi büyük önem taşıyor. Bu tür organizasyonlar, hem şehrimiz hem de ülke sporu adına kıymetli katkılar sunuyor” dedi.

f3586558-274b-44cd-a59d-dee54e3447bc.jpeg

Kaynak:Neriman Yalçın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler