Bilecik 1. Amatör Lig’in şampiyonunu belirleneceği play-off kura çekimi oldu
Bilecik 1. Amatör Lig'in şampiyonunu belirleneceği play-off müsabakaların kura çekimi oldu.
Bilecik 1. Amatör Lig'in şampiyonunu belirleneceği play-off müsabakaların kura çekimi oldu.
Bilecik 1. Amatör Lig A ve B Gruplarında ilk 3 sırada yer alan takımların şampiyonluk için katılacağı play-off müsabakaların kura çekimi İstasyon Spor Kompleksinde yapıldı. Kura çekimine ASKF Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi İsmail Özdil, play-off'a kalan takımların başkan, yönetici ve temsilcileri katıldı. Yapılan kura çekimlerinde ev sahibi ve deplasman takımları belli oldu. A Grubunun ikinci olan Vitraspor, B Grubunun üçüncüsü ile karşı karşıya gelirken, Vitraspor ev sahibi oldu. İki takımda maçları Bozüyük İlçe Stadı'ndan oynanması isterken, bu talepleri kabul edildi. 12 Nisan pazar günü saat 14.00'da oynanacak maçın galibi bir üst tura çıkacak.
Söğüt İlçe Stadı'ndan oynanacak
B Grubunun ikinci Pazaryerispor ile A Grubunu üçüncü bitiren 1969 Bilecik Spor Kulübü karşı karşıya gelecek. Çekilen kurada Pazaryerispor ev sahibi takım çıkarken, bu müsabakada 12 Nisan pazar günü saat 16:00'da Söğüt İlçe Stadı'ndan oynanacak.
Üst tura çıkanlar liderlerle oynayacak
Bu müsabakaları kazanan takımlar grupları lider bitiren Osmanelispor ve Osmaneli Gençlerbirliğispor ile karşılaşacaklar.

Kaynak: