Bin 410 paket kaçak sigara ve 90 paket tütün ele geçirildi

Bin 410 paket kaçak sigara ve 90 paket tütün ele geçirildi

Kocaeli'de bir araçta yapılan aramada, gümrük kaçağı olduğu belirlenen bin 410 paket sigara ve 90 paket elektronik sigara tütünü ele geçirildi.

Kocaeli'de bir araçta yapılan aramada, gümrük kaçağı olduğu belirlenen bin 410 paket sigara ve 90 paket elektronik sigara tütünü ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli yakalandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında çalışma yürüttü. Bu kapsamda 9 Ekim tarihinde Derince ilçesinde bir araçta arama yapıldı. Aramada, gümrük kaçağı olduğu belirlenen bin 410 paket sigara ile 90 paket elektronik sigara tütünü ele geçirildi.

Olayla ilgili şüpheli yakalanırken, konuya ilişkin işlemlerin sürdüğü bildirildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir