Bursa’da apartman terasında yangın paniği

Bursa’da apartman terasında yangın paniği

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 4 katlı bir apartmanın terasında çıkan yangın mahallede paniğe neden oldu.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 4 katlı bir apartmanın terasında çıkan yangın mahallede paniğe neden oldu. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, olayda yaralanan olmadı.

Yangın, saat 15.00 sıralarında İnegöl ilçesi Hamidiye Mahallesi Suyolu Cami Sokak üzerinde bulunan 4 katlı apartmanın terasında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangını fark eden vatandaşlar durumu İnegöl İtfaiyesi'ne bildirdi. Kısa sürede büyüyen alevler terası sararken, yangını gören bitişik binada oturan bir kadın panik yaşayarak çığlık attı. Kadının eline aldığı kovayla yardım istemesi dikkat çekti. Terasında yangın çıkan bina sakini de itfaiye ekiplerinden yardım talep etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin yaklaşık 1 saat süren müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü.

Yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Bursa’da apartman terasında yangın paniği

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler