Bursa’dan Arpaçay’a kardeş belediyecilik projesi meyvelerini veriyor

Bursa’dan Arpaçay’a kardeş belediyecilik projesi meyvelerini veriyor

Kars’ın Arpaçay Belediyesi ile Bursa Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan kardeşlik protokolü ilçenin çehresini değiştiriyor.

KARS MANŞET

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından finanse ettiği park ve bahçe çalışmaları ilçe merkezinde hızla devam ediyor.

Önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe İle Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay tarafından imzalan kardeşlik protokolünün ardından, iki belediye arasındaki yakın ilişki meyvelerini veriyor.

Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, imzalanan protokol ile Bursa ve Arpaçay arasında, bilgi ve deneyim paylaşımının hedeflendiğini hatırlatarak, Bursa’yı eserleriyle geleceğe taşıyan Büyükşehir Belediyesi’nin Arpaçay’a desteğinin devam ettiğini söyledi.

Başkan Altay, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından finanse ettiği park ve bahçe çalışmaların ilçede devam ettiğini belirterek, 32 yıl Arpaçay’a hizmet etmiş efsane Belediye Başkanı Merhum Alaattin Avcı'nın adını taşıyan park ile bahçelerin yeniden dizayn edildiğini ifade etti.

Arpaçay’ı kendi şehirlerinden ayırmayan, her türlü desteği sunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a ve ekibine teşekkür eden Başkan Altay, “Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından finanse edilen destekle ilçemizde park ve bahçe çalışmaları hızla devam ediyor. 32 yıl ilçemize hizmet etmiş efsane Belediye Başkanı Merhum Alaattin Avcı'nın adını taşıyan park ile bahçelerde çalışmalar devam ediyor. İlçemizi kendi ilçelerinden ayırmayan, her türlü desteği sunan Bursa Büyükşehir Belediyesi Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve ekibine ilçe halkımız adına teşekkür ediyoruz. AK Parti Genel Merkezimiz tarafından Bursa Büyük Şehir Belediyemiz ile kardeş belediye olduğumuz tanımlandı. Bizlerde projelerinizi sunduk. Şu anda Atatürk Parkı, Alattin Avcı Parkı, Aşıklar Parkı ve Sağlık Parkı ile birlikte çocuk oyun parkı yapımı devam ediyor. Çocuk Parkı’na Aylan Bebek adını koyduk. Dünyada hiçbir çocuğun Aylan Bebek gibi bir kaderi yaşamasını istemiyoruz ve Arpaçay’dan dünyaya bir mesaj vermek istedik. Aşıklar Parkına da yöremizin değerli aşıklarının büstlerini koyarak adlarını yaşatmak istiyoruz. Parklarımız içerisinde çay bahçesi, süs havuzu, kamelyalar, oturma bankları, yeşil alan, çöp kovaları, ağaçlar ve aydınlatma sistemi yer alacak.” dedi.

bursa’dan-arpacay’a-kardes-belediyecilik-projesi-meyvelerini-veriyor-(1).jpgbursa’dan-arpacay’a-kardes-belediyecilik-projesi-meyvelerini-veriyor-(2).jpgbursa’dan-arpacay’a-kardes-belediyecilik-projesi-meyvelerini-veriyor-(3).jpgbursa’dan-arpacay’a-kardes-belediyecilik-projesi-meyvelerini-veriyor-(4).jpgbursa’dan-arpacay’a-kardes-belediyecilik-projesi-meyvelerini-veriyor-(5).jpgbursa’dan-arpacay’a-kardes-belediyecilik-projesi-meyvelerini-veriyor-(6).jpgbursa’dan-arpacay’a-kardes-belediyecilik-projesi-meyvelerini-veriyor-(7).jpgbursa’dan-arpacay’a-kardes-belediyecilik-projesi-meyvelerini-veriyor-(8).jpgbursa’dan-arpacay’a-kardes-belediyecilik-projesi-meyvelerini-veriyor-(9).jpgbursa’dan-arpacay’a-kardes-belediyecilik-projesi-meyvelerini-veriyor-(10).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler